Visa kurser.se som: Mobil

Grundkurs i Inredning

Inredningskurser Sverige AB
Kursinformation
Distans
10 - 40 veckor (beroende på studietakt)
Flexibel kursstart - starta när du vill
8 000 SEK
Svenska
Grundkurs inredning

Kursbeskrivning

Att inreda - grundkurs i inredning

Du kanske vet att du gillar inredning – men du vet ännu inte hur du ska ta dig vidare. Då är den här kursen perfekt för dig! Här får du en introduktion till flera olika områden inom inredning, vilket ger en bra grund att inreda ditt eget hem eller för att studera vidare.

Om kursen
Kursen vänder sig till dig som vill ha grundläggande kunskaper inom inredning för att kunna skapa en helhet i ditt hem. Kursen ger även en viktig grund till dig som funderar på att arbeta med inredning och/eller homestaging. Då kan du efter denna kurs läsa vidare till inredare.

Hur går det till att läsa hos oss?
Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Här kan du också hålla kontakt med dina kursdeltagare.

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kursen är endast en hobbykurs och för att arbeta med inredning professionellt krävs vidareutbildning, t.ex. vår fortsättningskurs till Certifierad Inredare.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Vem kan läsa?

Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse av inredning och vill få kunskaper om olika inredningsrelaterade områden för att kunna skapa en harmonisk inredning.

Kursinnehåll

Video

Kursintyg

Efter avslutad och godkänd kurs utfärdas ett diplom som skickas ut till dig på post.

Kostnader

8 000 kr

I kursavgiften ingår kurslitteratur som skickas i ett startpaket när du anmäler dig till en kurs hos oss. Det tillkommer kostnad för kursmaterial såsom pennor, papper, linjal och annat ritmaterial.

Betala och starta direkt – du väljer hur du vill betala kursen via Klarna (betala allt på en gång eller delbetala på upp till 36 månader) och får direkt tillgång till utbildningen på din kurssida, oavsett när på dygnet du anmäler dig.

Ansök och starta senare – du gör en anmälan och får en kursplats på kursen du sökt. Vi kommer då att kontakta dig för att planera in din kursstart. Välj också detta alternativ om du av någon anledning inte kan betala via Klarna eller det är ett företag som ska betala din faktura.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Grundkurs i Inredning .

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 18 recensioner.

Ewa Sköld
(5)
Bra innehåll, mer än bara att det ger en inblick i yrket. Svårare och mer krävande än man tror. Elevomsorg och pepp var en viktig del, när man läser på distans.
Kristin
(4)
Jag tycker att det är en bra grund att bygga vidare på. Man får inblick i inredning och vad det innebär.
Kristin
(4)
En grundkurs i inredning där man får lära sig om ritteknik, moodboards och kollage. Vad som är bra att tänka på när man som inredare ska genomföra olika projekt. En bra utbildning med goda förutsättningar att läsa vidare.

Inredningskurser Sverige AB

Inredningskuser

Sveriges bästa inredningsutbildningar!

Vi har hållit i utbildningar inom inredning sedan 2007. De senaste åren har vi dessutom även haft utbildningar på distans för att även de som brinner för inredning, men inte kan komma hemifrån ska få möjligheten att leva ut sina inredningsdrömmar....


Läs mer och visa alla kurser med Inredningskurser Sverige AB

Kontaktuppgifter till Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser Sverige AB

Grimsbygatan 24
211 20 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 18 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 185 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Grundkurs i Inredning , fyll i följande uppgifter:

Öppen dörr till jobb

"Det har varit en väldigt komplett och verklighetsförankrad utbildning", säger Magdalena Lundberg som utbildade sig hos Inredningskurser.se

Läs mer

Liknande kurser