Intelligent processautomation

IDG Academy , Distans
Längd
1 dag
Pris
7 950 - 8 950 SEK
Längd
1 dag
Pris
7 950 - 8 950 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Processautomation är högt prioriterat hos många organisationer och det har skett en enorm teknikutveckling på området med bland annat robotar, artificiell intelligens och maskininlärning. Tekniska hinder som tidigare hindrat automation har röjts undan och tekniken har flyttat fram gränserna för vad som är möjligt, men hur kombineras de olika verktygen och när ska man använda vad? Och hur ska man få en organisation att ta till sig av möjligheterna som processautomation innebär?

På den här utbildningen får du dels kunskap om de olika typer av verktyg som ingår i framtidens verktygslåda för digital processautomation som till exempel RPA, DPA, AI/ML, process-mining, med mera. Du kommer också få förståelse för trenden med low-code och vad det innebär för såväl kompetensförsörjning, utvecklingstid och kostnader.

Dessutom kommer du få ta del av lärdomar och erfarenheter för hur man effektivt identifierar lämpliga processer och delprocesser att automatisera, samt vad som krävs för att skala upp och hjälpa hela organisationen ta tillvara på potentialen i automation.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Utbildningen är perfekt för dig som är CIO, IT-chef, IT-strateg, IT-arkitekt, enterprisearkitekt, eller verksamhetsutvecklare och ansvarar för att digitalisera och automatisera verksamhetsprocesser. Du har kanske sedan tidigare god kännedom om traditionell integration, men vill nu få en gedigen grundkunskap i vad moderna automationsverktyg kan erbjuda och hur de kombineras och nyttjas på ett effektivt sätt.

Kursintyg

  • Vilka verktyg som ingår i den moderna automationsverktygslådan
  • Trenderna bland verktygsleverantörerna och hur du väljer rätt verktyg
  • Hur du kan komma igång med processautomation
  • Arbetssätt och verktyg för att identifierar rätt processer att automatisra
  • Framgångsfaktorer för att lyckas och skala upp med processautomation
  • Hur du jobbar med förändringsledning för att lyckas med processautomation

Kursledare

Klas Fokine är CEO och grundare av Atom8 som är specialister inom digital processautomation. Han är civilingenjör i datateknik och har över 20 års erfarenhet från IT-branschen varav de senaste 13 åren i konsultbolag i ledande roller.

Idag tillbringar han en stor del av sin tid med att hjälpa organisationer kartlägga sina verksamhetsprocesser samt leda initiativ inom processautomation samtidigt som han utvecklare Atom8s tjänsteerbjudande inom området.

Klas är en uppskattad föreläsare och utbildare inom processautomation för såväl företagskunder som inom yrkesutbildningar och har en mycket god förmåga att applicera sina kunskaper och erfarenheter i nya verksamheter och organisationer.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Intelligent processautomation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IDG Academy
Magnus Ladulåsgatan 65
106 78 Stockholm

IDG Academy IDG Academy erbjuder fördjupande och lärorika utbildningar och diplomeringar inom it, tech och ledarskap, som hjälper dig att utvecklas och ligga i framkant inom den digitala utvecklingen. Utbildarna har lång erfarenhet och är experter inom sitt område. • ...

Läs mer och visa alla kurser med IDG Academy

Highlights