Skrivcoaching - stöd genom hela skrivprocessen

Längd
Egen takt
Nästa kurstillfälle
Efter överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Nästa kurstillfälle
Efter överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Skrivcoaching - bästa tänkbara stöd under skrivprocessen

Kanske går du inte runt och skyltar med att du vill skriva en bok och bli författare. Men drömmer, det tror jag att du gör. För en dag vill du gå in i bokhandeln och hitta din bok i hyllan. Kanske vill du till och med se den i skyltfönstret?

Med hjälp av mina skrivcoachingprogram får du bästa tänkbara stöd medan du skriver din bok. Under ett helt års tid finns jag vid din sida. Kontinuerligt läser jag din text och ger dig stöd och hjälp under våra enskilda Zoom-samtal.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Efter överenskommelse

  • Kurs
  • Distans

Målgrupp

Mina coachingprogram är för dig som vill ha proffshjälp under hela din skrivprocess och som bara nöjer dig med det allra bästa. 

Kostnader

Boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst första samtal (15 minuter) där du berättar vad du behöver hjälp med och jag berättar vad jag kan hjälpa till med. Om vi klickar så kan jag vi gå vidare och boka privat skrivcoaching! 

Kursledare

Jag som kommer att coacha dig medan du skriver din bok, heter Hanna Landahl jag är själv författare och också skrivcoach. Min första bok kom ut 2016 och jag är publicerad på förlag som Polaris, Lind & Co och Ordalaget. De senaste åren har jag hjälpt många författaraspiranter att hitta glädjen i skrivandet och därigenom både lyckas komma igång och skriva klart sina böcker.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivcoaching - stöd genom hela skrivprocessen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights