Visa kurser.se som: Mobil

Målarkurser och konstkurser på Gerlesborgsskolan i Bohuslän

Välkommen till Gerlesborgsskolan i Bohuslän

Välkommen till Gerlesborgsskolan i Bohuslän! Här hittar du kurser i de flesta måleritekniker, en mängd olika skulpturkurser samt tecknings- och fotokurser.

Hit kan du som behöver en kreativ nystart komma för att hitta nya sätt att uttrycka dig och få ny energi i skapandet. Här kan du även fördjupa dina konstnärliga sidor och gå högskoleförberedande konstkurser. På skolan finns tillgång till ateljéer nära stillheten i ett av Sveriges vackraste landskap.

Visa alla kurser med Gerlesborgsskolan

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Gerlesborgsskolan och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Gerlesborgsskolan

Gerlesborg 1
457 48 Hamburgsund

Tel: 0523-517 10
www.gerlesborgsskolan.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Stina
(5)
En lyxig helgkurs att må bra av med lugn yoga och kreativt skapande utan prestationskrav! God mat, vacker plats och kunnig och klok kursledare.
B Wanngård
(5)
Den här kursen på sex dagar gav mig mycket ny kunskap och inspiration kring olika slags tempera. Carina Paulsson delade generöst med sig av sin kunskap och sitt hantverk och hade lagt upp en varierande och informativ utbildning. Mycket hanns med på sex dagar och som alltid är Gerlesborg en del av upplevelsen. Deltagarna på kursen var både lite...
Visa hela
Anna
(5)
Ännu en guldvecka på Gerlesborgsskolan! Carina Paulsson erbjöd en mycket god blandning av kompetent vägledning i temperateknik och personlig handledning i bildskapande. Matnyttiga introduktioner och intressanta utmaningar varje dag, varvat med samtal i den pågående processen. Korta och givande genomgångar. Och så god mat och trevliga kursdeltaga...
Visa hela
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Gerlesborgsskolan och få mer information, fyll i följande uppgifter: