Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Kursinformation
Stockholm
Varierande kurslängd
Löpande kursstarter

Kursbeskrivning

Kurs i inredning

Vill du lära dig mer om inredning och inredningsarkitekturens grunder? Här får du kunskap och inspiration till att arbeta fram kreativa lösningar för din hemmiljö!

Målgrupp 
Inga särskilda förkunskaper krävs och kursen passar därför alla som är intresserade av heminredning.

Mål
Genom att lära dig inredningsarkitekturens grunder, får du nya idéer och lösningar att arbeta med.

Innehåll
Vi arbetar med ritningar, rumsgestaltning och skissmetodik. Du får också teoretiska baskunskaper om textil, färger och ljus. Du skissar på ett inredningsförslag av ett rum och arbetar med collage/moodboard för att experimentera med färger och idéer.

Material
Material ingår inte i kursavgiften. Du behöver bland annat blyertspenna, papper, linjal, radergummi, sax, lim, maskeringstejp samt gärna vattenlösliga färger eller pennor. Ta dessutom med en inspirationsbild i pappersformat. Om du vill arbeta med ett rum hemma, måste du ha med ritningar och/eller foton på rummet.

Undervisningsform/kursupplägg 
Främst arbetar du praktiskt med ditt eget projekt under ledarens handledning, men det blir också gemensamma teoretiska genomgångar för hela gruppen. Gruppen består av 6-12 deltagare.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Stockholm

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Inredningskurser!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser