Barngymnastik 2-8 år Eskilstuna

Flipkidz barngymnastik
Kursinformation
Eskilstuna
10 tillfällen
Vecka 6
1 350 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Kurser i barngymnastik med Flipkidz

I Flipkidz barngymnastik får alla barn 2-8 år upptäcka glädjen med gymnastik under 10 veckor. Barnen lär sig grunderna inom redskapsgymnastik på ett roligt och lekfullt sätt. Kursen arrangeras i gymnastiksalar.

Gymnastiklektionerna bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Syftet är att ge en allsidig gymnastikträning och att stärka barnens motorik och koordination. Vi avslutar varje termin på gymnastiken med en avslutning där barnen får ett diplom eller en medalj.

Vår kursplan bygger på läsår, därför får barnet ut mest av gymnastikkursen genom att delta två terminer. Kurspriset gäller per termin.

Flipkidz barngymnastik finns i tre åldersgrupper; 2-3 år (med förälder), 4-5 år och 6-8 år. Gymnastikövningarna är anpassade för varje åldersgrupp.

Läs mer om Flipkidz barngymnastik på vår hemsida!

Video

Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 1 recensioner.

Åsa

Alldeles för många barn på kurserna, totalt oengagerade ledare som bara läser innantill eller spelar upp nån utflippat röstsekvens från en högtalare. Väldigt konstigt upplägg överlag, hade säkert funkat bättre om åtminstone ledarna var lite engagerade.

Flipkidz Kommentar:
Hej Åsa och tack för din feedback! Ledsamt att höra att du upplever kursen så som du gör. Vi är dock tacksamma för feedback under terminens gång så att vi får en chans att coacha ledarna och en möjlighet att förbättra känslan under det som är kvar av terminen. Du får väldigt gärna ta kontakt med vår kundservice på info@besporty.se om du har mer ...
Visa hela

Flipkidz barngymnastik

Barngymnastik med Flipkidz

Flipkidz- Barngymnastik när det är som roligast!

Gymnastik för barn ska vara kul. Flipkidz gymnastik är för barn med spring i benen som vill ha riktigt kul i gympasalen och lära sig redskapsgymnastik. Vi vill ge barn en gymnastiklektion full av rörelseglädje och variation. Varje gymnastiklektion har ett tydligt...


Läs mer och visa alla kurser med Flipkidz barngymnastik

Kontaktuppgifter till Flipkidz barngymnastik

Flipkidz barngymnastik

Huvudkontor
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka


Recensioner
Kursrecensioner
(1,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(3,0)
Baseras på 20 recensioner.
Läs recensioner