Visa kurser.se som: Mobil

EF Språkkurs i engelska, Seattle - USA

EF Språkkurser Utomlands
Kursinformation
Seattle
1 till 52 veckor
Varje måndag hela året

Kursbeskrivning

Åk till Seattle - USA på språkkurs i engelska

Därför är EF Seattle rätt för dig

 • Beläget på ett amerikanskt college omgivet av berg, skogar och sjöar. Här finns också en organisk farm.
 • Mysig skola med interaktiv utbildningsteknologi
 • Tillgång till uppehållsrum och bibliotek
 • Idrottsfacilitieter som swimmingpool, klättervägg, fitnessanläggning och danstudio.

EF Seattle är ett traditionellt campus med utomordentliga akademiska faciliteter och ett livligt universitetsområde. På din fritid kan du bland annat besöka Olympias kända marknad bara ett stenkast från skolan eller varför inte åka in till centrala Seattle och upptäck välkända platser som Pike Place Market. Missa inte att åka upp i utsiktstornet Space Needle och njut av den fantastiska utsikten över staden.

Lär dig mer, snabbare
Studera när, var och hur länge du vill med våra flexibla kurser. Från en vecka till ett helt år, välj vilken intensitet du vill ha på din kurs och sen kan du börja varje måndag hela året.

Målgrupp

Nybörjare till övre avancerad nivå.

EF Intensivkurs

Förbättra ett språk effektivt för privata eller professionella ändamål. En del ämnen väljer du själv på plats. Berättigad för studiemedel från CSN.

 • 32 Lektioner/vecka
  40 min per lektion
 • 16 Allmänna språklektioner
  04 Projektlektioner
  10 Lektioner i tillvalsämnen
  02 Föreläsningar

Maximera din utveckling under din resa. Kursen rekommenderas för seriösa studenter som behöver lära sig ett språk så snabbt som möjligt av professionella skäl. Med vår välstrukturerade kursplan kommer du att både tala och skriva självsäkert på misnta möjliga tid (total kurstid 21 timmar och 20 minuter). Våra allmänna språklektioner utvecklar din grammatik och ordförråd, medan projektlektioner förbättrar dina efterforsknings- och kommunikationsegenskaper genom praktiska uppgifter skräddarsydda efter dina intressen.

Varför är EF Intensivkurs vår populäraste kurs?
För att studenter maximerar hur mycket de lär sig när de ökar sin interaktion med sina medstudenter. Detta leder till en högre kommunikationsnivå och en mängd internationella kontakter.

Vilken kurslängd är bäst?
Ju längre du stannar, desto mer kommer språket att förbättras, garanterat. Studenter brukar generellt anmäla sig till den längsta möjliga kurslängden så att de kan nå den högsta möjliga språknivån.

Boende i Seattle

Ditt hem i Seattle

Bli en del av en ny kultur. Du kommer känna dig som hemma oavsett om du bor hos en amerikansk värdfamilj eller på EF:s campus på Evergreen State College.

EF Campusboende
Bo på skolan bara några steg från klassrummen. Du kommer att uppleva ett fartfyllt campusliv och bo med studenter från hela världen. Spendera din tid på campus med ett stort utbud av studentlounger, kafeer och sportanläggningar, samt ta del av fri Wifi och mycket mer. EF-personal finns tillgänglig på plats dygnet runt för att du ska ha en bekväm upplevelse.

EF Värdfamilj
Få ut maximalt av den kulturella upplevelsen genom att bo med en välkomnande lokal värdfamilj i deras hem. Upplev kulturen, lär dig nya uttryck och återvänd hem med ett bättre uttal. Värdfamiljerna är noga utvalda och är bekvämt placerade nära lokala transportalternativ, så att du kan komma och gå som du vill. Du får ta del av frukost och middag hos dina värdar på vardagar och även lunch på helgerna.

EF Hotel
Samtliga EF-destinationer erbjuder möjligheten att bo på hotell, med alternativ från 2- till 4-stjärniga hotell, alla inom behändigt avstånd. Med detta alternativ kan du räkna med god service i form av utbud av restauranger, gym, tvättservice och ofta även pool.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om EF Språkkurs i engelska, Seattle - USA .

EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

EF står för Education First och är världens största utbildningsanordnare. EF grundades 1965 och erbjuder idag mängder av olika utbildningsprogram – allt från språkresor, språkkurser och akademiska program utomlands, till kulturella utbytesprogram. EF:s mål är att "öppna" världen genom utbildning....


Läs mer och visa alla kurser med EF Språkkurser Utomlands

Kontaktuppgifter till EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

Strandvägen 13B
114 87

Tel: 08-587 932 60

Recensioner
Bli den första att recensera EF Språkkurs i engelska, Seattle - USA !