EF Språkkurs i engelska, Boston - USA

EF Språkkurser Utomlands
Kursinformation
Boston
1 till 52 veckor
Varje måndag hela året

Kursbeskrivning

Åk till Boston - USA på språkkurs i engelska

Därför är EF Boston rätt för dig

 • Traditionellt campus med vackra omgivningar
 • Modern interiör utrustad med interaktiv utbildningsteknologi
 • Beläget i en park med stora grönområden
 • Nära till kollektivtrafik som tar dig till centrala Boston
 • Tio minuters promenad från restauranger och affärer

Boston är en av världens främsta universitetsstäder och hem till femtio college och universitet, bland andra prestigefulla toppskolor som MIT och Harvard. Studera med EF på vårt traditionella campus och läs en examens- eller masterförberedande kurs. När lektionerna är slut för dagen kan du bland annat shoppa på Newbury Street eller njuta av stadens bästa nöjesliv i Boston Harbor.

Lär dig mer, snabbare
Studera när, var och hur länge du vill med våra flexibla kurser. Från en vecka till ett helt år, välj vilken intensitet du vill ha på din kurs och sen kan du börja varje måndag hela året.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till övre avancerad nivå.

Video

EF Intensivkurs

Förbättra ett språk effektivt för privata eller professionella ändamål. En del ämnen väljer du själv på plats. Berättigad för studiemedel från CSN.

 • 32 Lektioner/vecka
  40 min per lektion
 • 16 Allmänna språklektioner
  04 Projektlektioner
  10 Lektioner i tillvalsämnen
  02 Föreläsningar

Maximera din utveckling under din resa. Kursen rekommenderas för seriösa studenter som behöver lära sig ett språk så snabbt som möjligt av professionella skäl. Med vår välstrukturerade kursplan kommer du att både tala och skriva självsäkert på misnta möjliga tid (total kurstid 21 timmar och 20 minuter). Våra allmänna språklektioner utvecklar din grammatik och ordförråd, medan projektlektioner förbättrar dina efterforsknings- och kommunikationsegenskaper genom praktiska uppgifter skräddarsydda efter dina intressen.

Varför är EF Intensivkurs vår populäraste kurs?
För att studenter maximerar hur mycket de lär sig när de ökar sin interaktion med sina medstudenter. Detta leder till en högre kommunikationsnivå och en mängd internationella kontakter.

Vilken kurslängd är bäst?
Ju längre du stannar, desto mer kommer språket att förbättras, garanterat. Studenter brukar generellt anmäla sig till den längsta möjliga kurslängden så att de kan nå den högsta möjliga språknivån.

Boende i Boston

Ditt hem i Boston

Bli en del av en ny kultur. Heja på the Red Sox tillsammans med en lokal familj eller bo på EF:s campus, bara några steg bort från klassrummen, kafeterian, biblioteket och sportarenorna.

EF Värdfamilj
Få ut maximalt av den kulturella upplevelsen genom att bo med en välkomnande lokal värdfamilj i deras hem. Upplev kulturen, lär dig nya uttryck och återvänd hem med ett bättre uttal. Värdfamiljerna är noga utvalda och är bekvämt placerade nära lokala transportalternativ, så att du kan komma och gå som du vill. Du får ta del av frukost och middag hos dina värdar på vardagar och även lunch på helgerna.

EF Hotel
Samtliga EF-destinationer erbjuder möjligheten att bo på hotell, med alternativ från 2- till 4-stjärniga hotell, alla inom behändigt avstånd. Med detta alternativ kan du räkna med god service i form av utbud av restauranger, gym, tvättservice och ofta även pool.

EF Campusboende
Bo på skolan bara några steg från klassrummen. Du kommer att uppleva ett fartfyllt campusliv och bo med studenter från hela världen. Spendera din tid på campus med ett stort utbud av studentlounger, kafeer och sportanläggningar, samt ta del av fri Wifi och mycket mer. EF-personal finns tillgänglig på plats dygnet runt för att du ska ha en bekväm upplevelse.

Intresseanmälan

Intresserad av EF Språkkurs i engelska, Boston - USA och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

EF grundades 1965 med målet att öppna upp världen genom utbildning. Med över 50 års erfarenhet inom språkresor, akademiska program och kulturella utbyten är EF idag världens största privata utbildningsföretag. Sedan företaget grundades har EF hjälpt fler än 15 miljoner...


Läs mer och visa alla kurser med EF Språkkurser Utomlands

Kontaktuppgifter till EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

Strandvägen 13B
114 87

Tel: 08-587 932 60


Recensioner
Bli den första att recensera EF Språkkurs i engelska, Boston - USA !
Intresseanmälan

För att få mer information om EF Språkkurs i engelska, Boston - USA , fyll i följande uppgifter: