Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Drejstudion

Snittbetyg: 2,9

Baseras på 11 recensioner.

Johan
(5)
Har gått två helgkurser under hösten/vintern. Mycket pedagogisk och bra handledning. Trevlig stämning i fina lokaler. Kan varmt rekomendera denna kurs.
Nelly
(5)
Så mysig och behaglig studio att komma och dreja i! Jag kom till en helgkurs hos Anna som helt nybörjare men tack vare Anna lärde jag mig massor! Jag rekomendera starkt att ta en Kurs hos Anna om du vill lära dig dreja. Du får göra allt i din egen takt och kan ställa hur många frågor som helst till proffset och få all hjälp du behöver! 🥰
Anne
(5)
Jättebra drejskola i fin lokal. Anna har lång erfarenhet i detta yrke som tar så lång tid att lära. Rekommenderas varmt!
Anonym
(1)
Kursledaren är kunnig och lär ut olika saker som är bra att få lära sig. Dock kan hen lätt bli irriterad och avig om man inte har uppfattat rätt. Kan lätt bli avskräckande för en nybörjare. Avråder även från att vara hyresgäst på drejstudion. Då det är otydligt och vimsigt. Tar in för många deltagare och sen blir hen irriterad, upprörd över att ...
Visa hela
Susanne
(4)
Tycker kursen var väldigt bra. Fick lära oss mycket på kort tid. Trevlig lärare.
Linda
(1)
Läraren var inte intresserad av att lära ut och hjälpa till utan tyckte att man skulle förstå den svåra drejningen efter en kort instruktion. Flera valde att inte komma tillbaka dag två eller gå på glaseringstillfället. Har gått andra drejkurser efteråt och skulle aldrig rekommendera någon att gå denna.
Louise
(1)
Gick en dagskurs och det var en obehaglig upplevelse jag varit med om. Kursledaren var otrevlig! Alla i mitt sällskap var nedstämda efter besöket, kursledaren dumförklarade samtliga för att vi inte förstod på en gång! Hemskt upplevelse, rekommenderar inte denna kurs till någon!
Anna
(2)
Att visa en gång hur man gör olika moment är inte att undervisa. När man dessutom blir irriterad om man får frågor och tydligt visar det genom ord och handling då ska man inte välkomna nybörjare. Finns många andra roligare ställen att gå till!
Angelica
(2)
Jag skulle inte rekommendera en kurs på Drejstudion i Stockholm. Läraren var opedagogisk och många gånger otrevlig i sina kommentarer. Hon är duktig på att dreja men skapade inte någon rolig atmosfär.
Annica
(1)
Var så förväntans full inför kursen men tyvärr visade det sig att det inte alls blev kul. Kursledaren var superproffsig i sitt yrke men var opedagogisk i sitt lärande. Tyckte vi skulle fatta allt direkt och hade ingen lust att hjälpa oss genom att berätta igen.
Ellinor Holmqvist
(5)
Har gått flera helgkurser och en veckas sommarkurs, och jag kommer tillbaka. Anna är så bra som lärare, efter tre gånger börjar jag få kontroll på leran. Svårt men SÅ roligt!!!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.