Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 NedrĂ€kningen till jul har börjat! Det firar vi pĂ„ kurser.se med en klurig jultĂ€vling. LĂ€s mer hĂ€r.

Recensioner av Danscenter Fryshuset

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 30 recensioner.

SAMWISE
Har lärt mig en hel del på denna termin. Om man är ute efter att lära sig freestyle baserad dans så skulle jag rekommendera DC starkt, många bra lärare som kan sin grej och varit med i gamet länge. Jag skulle vilja hylla Damon Frost extra mycket. Det är en fantastik möjlighet att få lära sig popping av en lärare i hans liga, jag vet inte om fo...
Visa hela
Anonym
Jag tar flera kurser på fryshuset och tycker det är så roligt. Danscenter Fryshuset är förknippat med så många positiva känslor. Det är alltid kul när man är där och lärarna är otroligt duktiga och kompetenta.
Ellinor Österberg
Fantastiska lärare, men omklädningsrummet är inte vidare trevligt. Nästan aldrig städat samt krångel med elektroniken. Ont om speglar och det händer att toapapper/tvål/pappershanddukar saknas. Ljudnivån i danssalen är hemsk eftersom klassen bredvid har så stark musik och läraren ropar mycket. Oftast snabbt svar i mejl dock!
Förälder
Mitt barn tycker att dansläraren är snäll och engagerad, men tycker att dansen är ganska simpel och inte särskilt mycket hiphop. Hen gillar inte att varje tillfälle få uppgift att skapa koreografi med en annan kursdeltagare (samma varje gång, en person hen ej valt själv och som det är stelt med) och sen behöva visa upp det för de andra.
Malin
Superproffsig på alla sätt!
Jm
Det är väldigt trevligt och en bra stämning under lektionerna .
Jessie
Bra upplägg, min dotter har dansat många terminer men framför allt: Becca, Vilken instruktör! Stjärnan som motiverar. Världens bästa förebild som peppar till utveckling och glädje!
Aino Gunnarsson
Sara
Jag tycker att man snabbt får kontakt med er om man behöver och kan ta igen missade lektioner på andra kurser.
Marie
Min dotter har gått på breakdancing med Ellinor i ca 4 år och älskar det. Till 99 % beror det på Ellinor och hennes fantastiska engagemang, kunskap och pepp. Så bra.
E
Grymma lärare och nice stämning.
Anna Björkman
Galet roligt, väldigt utmanande och ingen vanlig dansklass! 60 min känns som 5 min. Damon leder klasserna med mycket värme, ödmjukhet och högsta kvalitet och bra musik såklart. Alla borde få ha en lärare som mr Frost!
Pelle
Bästa pedagogen, bra musik och allmänt trevligt!
VH till en av Rebeckas danselever
Peppande, proffsiga, pedagogiska danslärare. Vår unge älskar att gå på sin dans. Alltid tydlig information inför terminsstart, uppvisningar och vid övrig info. Så himla fint att det finns danskurser på helgen för oss som bor lite längre bort och inte kan vardagseftermiddagar lika lätt.
Nelly
Fantastiskt! Dottern så nöjd och längtar till varje onsdag. Superbra lärare!
G
Elli är engagerad, pedagogisk och inspirerande, en fantastisk lärare.
Petter Swenson
Damons klasser är alltid fantastiska och roliga, allt går i perfekt tempo han märker direkt om någon inte hänger med och stöttar på ett kanon sätt. alltid ett leende på hans klasser.
Helena
Kan varmt rekommendera Streetdance 8-12 år med Rebecca. Hon har ett pedagogiskt bra upplägg som tränar upp barnens styrka, koordination, musikalitet och självförtroende på en och samma gång.
Maria W
Dottern gillar läraren så mycket att vi är inne på vår fjärde termin, trots den ganska höga kursavgiften. Hon har lärt sig massor och tycker fortfarande att dans är kul.
Isabelle
Tredje eller kanske fjärde terminen har dottern dansat för Rebecka och det är hur bra som helst. Dansglädjen barnen får genom hennes klasser är fenomenal. Hon är en grymt bra pedagog.
E
Damon är en superbra lärare med underbar energi. Grymma lektioner!
Nabid
Jag ser fram emot varje tisdag för att den här klassen är så pass rolig. Damon är en fantastisk lärare aom alltid är lika entusiastisk till att lära ut.
Kristina
Lärorik klass där Marvil och vikarier lär ut olika träningsmodeller som de brukar köra privat. Kul klass och bra lärare och vikarier. Tyvärr har flera deltagare droppat av så vi har varit få deltagare.
Petter
Jag har gått länge på Damons kurs Grooves. Det är en fantastisk kurs med extraordinär approach till dans, extraordinär musik och Damons extraordinära personlighet och erfarenhet!
Arvid
Damon är grym på alla sätt och vis! Väldigt pedagogisk och har en sjukt positiv vibe. Big up!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.