IATF 16949 – Internrevisionsutbildning

Bureau Veritas, Distans
Längd
3 dagar
Pris
14 900 SEK
Längd
3 dagar
Pris
14 900 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

IATF 16949 – Internrevisionsutbildning

Diplomerad internrevisor i fordonsindustrin för IATF 16949

Det är av stor betydelse att anställda inom leverantörsorganisationer inom bilindustrin förstår hur man implementerar och underhåller IATF 16949. Bureau Veritas erbjuder stöd för att säkerställa att ditt team kan planera, implementera, utvärdera och förbättra fordonskvalitetsledningssystem i enlighet med IATF 16949.

I vår utbildning "Diplomerad Internrevisor i fordonsindustrin för IATF 16949" får deltagarna kompetens inom revisionsteknik för att effektivt kunna genomföra internrevisioner på sina egna företag. Utbildningens innehåll återspeglar de krav som IATF 16949 ställer på internrevisorer och inkluderar även genomgång av vissa vanliga kundspecifika krav.

Utbildningen kombinerar teoretiska inslag med praktiska övningar inom revision. Utbildningen är strukturerad för att uppfylla grundkraven för internrevisorer enligt IATF 16949.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till de som vill kvalificera sig i organisationen för att bli internrevisorer för IATF 16949.

Förkunskaper

Denna utbildning kräver förkunskaper från IATF Krav och Verktyg hos oss eller motsvarande hos annan utbildningsleverantör alternativt lång erfarenhet och god kunskap om kraven i standarden.

Kursinnehåll

Ur utbildningen

  • Termer och begrepp
  • Revisionsmetodik
  • Olika revisionstyper
  • Revisorns egenskaper
  • Revisionsprocessen
  • Planera revision
  • Intervjuteknik
  • Checklista
  • Genomföra revision
  • Dokumentera
  • Rapportera

Utbildningsmål

Målet med utbildningen är att bli kvalificerad internrevisor enligt kraven i IATF 16949. Efter avslutad utbildning kommer deltagarna uppnått de kunskapskrav som krävs för att bli kvalificerad internrevisor enligt kraven i IATF 16949.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av IATF 16949 – Internrevisionsutbildning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bureau Veritas
Fabriksgatan 13
41250 Göteborg

Gör dig redo för framtidens utmaningar

Bureau Veritas erbjuder ett brett utbud av kurser inom bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, livsmedelssäkerhet och automotive. Vårt mål är att säkerställa att du med kurserna alltid är bäst i klassen och ständigt hålls uppdaterad. När du väljer kurser från...

Läs mer och visa alla kurser med Bureau Veritas

Highlights