Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Streetdance Tullinge 8-11 år

Bliss Dance Academy
Kursinformation
Tullinge
10 tillfällen
Vecka 6, Lördag 13.10-14.00
1 585 SEK

Kursbeskrivning

Street - Barndans med Bliss Dance Academy

Streetdance är en danskurs för barn och ungdomar mellan 8-14 år. Med Bliss Dance Academy kan ditt barn dansa streetdance eller någon annan av våra dansinriktningar som vi erbjuder; Disco och Cheer. Här får barnen och ungdomarna lära sig snygga koreografier tillsammans med de grymmaste danslärarna. Danserna är förkoreograferade och lektionerna bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. All koreografi finns även på nätet, vilket gör det möjligt för barnen att träna hemma på danserna.


Street

På danskursen Bliss Street är koreografierna riktigt coola och du får ta del av den senaste danstrenden inom streetdance. Vi inspireras av hiphop och funk. Det finns inga direkta regler inom streetdance, det går att blanda med nästan vilken annan dansform som helst och det är också det som gör dansstilen så kul.


Disco

Bliss disco är en stil för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna. Bliss duktiga dansinstruktörer får dig att utvecklas, ha kul och bli riktigt duktig på att dansa disco.


Cheer

På Bliss Cheer hämtar vi inspiration från cheerleading med inriktning mot dans. Vi använder oss av pom poms och vi använder flera armrörelser och hopp från cheerleading. Musiken är hämtad från modern pop och dansmusik med högt tempo. I lektionen finns också inslag av gymnastiska övningar och enklare formationer som byggs upp. Bliss Cheer finns för åldersgruppen 8-11 år.


Dans på 100 platser runt om i Sverige

Bliss dans för barn och ungdomar finns på över 100 platser i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. En danskurs hos oss är på 10 veckor. Vi har två terminer om året, vårterminen börjar i februari och höstterminen i september. Alla kurser bokar du på vår webbplats.


Målgrupp

Bliss danskurser finns för följande åldersgrupper:Barn 8-11 år (Cheer, Street, Disco)Barn och ungdomar 11-14 år (Street)


Kostnader

Du har öppet köp i 5 dagar efter kursstart. I kursavgiften ingår:

  • 10 veckors danskurs
  • Kul avslutning i danssal eller på scen
  • Tillgång till koreografi-filmer på nätet

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Video

Bliss Dance Academy

Bliss Dance Academy

Dansskola för barn och ungdomar - Bliss Dance Academy

Med Bliss danskurs lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken. Våra grymma dansinstruktörer får dig att utvecklas, ha kul och bli hur bra som helst. Du får även möjligheten att träna hemma mellan danslektionerna då koreografin från...


Läs mer och visa alla kurser med Bliss Dance Academy

Kontaktuppgifter till Bliss Dance Academy

Bliss Dance Academy

Västergatan 27
434 30 Kungsbacka

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Streetdance Tullinge 8-11 år!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser