MC-körkort (paket)

Pris
5 650 SEK inkl. moms
Pris
5 650 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

MC-Körkort

Målet för din utbildning hos oss är självklart ditt körkort. Under utbildningen kommer du att gå igenom olika moment för att göra dig till en säkrare förare samt förbereda dig till Trafikverkets kunskapsprov och körprov.

För att kunna börja din utbildning krävs en hälsodeklaration och ett körkortstillstånd som bekräftar att du har möjlighet att få övningsköra. Om du även ska köra privat krävs ytterligare ett godkännande av din handledare.

Undervisningsplan
Trafikskolan har en egen undervisningsplan. Denna har sin grund i Trafikverkets kursplan och är anpassad för att passa trafikskolans läge samt undervisningsfilosofi. Vår undervisningsplan har godkänts av Trafikverket och uppfyller därmed krav som ställs på en undervisningsplan.

Du kan även använda undervisningsplanen för att se t.ex. i vilket övningsområde som undervisningen kommer att bedrivas. Vi eftersträvar att du skall gå på teorilektionerna parallellt med körlektionerna. Detta är kostnads- effektivt för dig eftersom du övar på samma moment på motorcykeln som teoriutbildningen behandlar. Körutbildningen blir därmed mer effektiv vilket innebär färre tagna körlektioner och därmed insparade pengar för dig.

Övningsområdena
Övningsområdena är noga utvalda av trafikskolans utbildningsledare för att passa de olika undervisningsmomenten. De utvalda övningsområdena ligger i nära anslutning till trafikskolan.

Kostnader

Teori (datorer, pärmar & lärarledd teori) 1 250 kr
Bokpaket 550 kr
Distanstester, 20st 220 kr
Webbtest, 10st 175 kr 
   
Körlektion, 60 min 900 kr
Körlektion, egen MC, 60 min 600 kr
   
Riskutbildning 1 (alkohol/droger) 800 kr
Riskutbildning 2 (körning under särskilda förhållanden) 2 500 kr
   
Heldag, uppkörning  
Lån av MC, uppvärmningslektion samt transport 2 500 kr
   
Lilla MC-paketet  
5 lektioner + teoripaket + MC-bok (ord. pris 6 150 kr) 5 650 kr
   
Mellan MC-paketet  
10 lektioner + teoripaket + MC-bok (ord. pris 10 650 kr) 9 350 kr
   
Stora MC-paketet  
15 lektioner + teoripaket + MC-bok (ord. pris 15 150 kr) 13 550 kr
   
 Syntest för körkortstillstånd 150 kr 

Bergmästarens Trafikskola
Bergmästaregatan 14
791 31 Falun

Bergmästarens Trafikskola

Bergmästarens Trafikskola är Faluns nya moderna trafikskola. Hos oss tar du körkort till rimligt pris genom effektiv och seriös utbildning. Tack vare flexibla utbildningspaket kan vi erbjuda lägre totalkostnad men fortfarande med samma höga kvalitet. Normalt kör du två eller...

Läs mer och visa alla kurser med Bergmästarens Trafikskola

Highlights