Dansprogrammet 13-17 år

Längd
4 år
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 år
Nästa kurstillfälle
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Dansprogrammet 13-17 år

Detta program är till för dig som vill satsa på dans som yrke.

Du förbinder dig inte att gå 4 år utan varje termin startar med en utvärderingsvecka och avslutas med en uppdansningsvecka. Detta blir som ett slutprov för varje termin och du måste uppfylla de krav som läraren i respektive teknikklass vill se utav dig. 

Teknikträning kommer att ske under Tisdagar 16:30 och Onsdagar 16:00. Därefter finns det möjlighet för dig att välja till de klasser som du vill fördjupa dig i.

Exempel på fördjupningsklasser: Contemporary, Floorwork, Balett, Hip-Hop eller kanske t.o.m. dansa vidare med din crew. Programmet är ett mycket bra kompletterande verktyg för dig som t.ex. dansar i en grupp eller för dig som tidigare gått balettskola men som vill bredda sin moderna gren.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Du behöver minst 2 års förkunskaper av dans och detta bör vara t.ex. Balett, Jazz eller Modernt. Vi förbehåller oss rätten att med samspråk tillsammans med dig guida dig för lämplig förberedande danslinje om det visar sig vara för tufft att starta programmet. Då kan Danslinjen åk 1-9 vara det förberedande verktyg som kan behövas under en tid för att sedan kunna påbörja programmet. Vi ser gärna att du går Danslinjen åk 1-9 innan du startar detta program eller att du har mycket goda förkunskaper från tidigare utbildning.

Varför ett program?

Vi har flera gånger åkt över Atlanten till USA och sett hur dansare skapar magi redan i unga barnsben och det är här vi vill komma in. Vi vill hjälpa dig som vill satsa på dans att kunna få göra det.

Fortsatta studier

När tiden är inne kommer vi att rekommendera att du vidareutbildar dig genom vår dansutbildning 1 eller 2 år. Där utför du slutprov och avslutningsvis får du ett diplom. Programmet ger dig även bra kunskaper så att du har möjlighet att söka dig vidare till olika yrkesutbildningar eller kanske ta dig utomlands.

Kostnader

Pris/termin: 2995kr

Du dansar 3h i programmet (14 veckor) och väljer sedan valfria extra klasser från schemat antingen genom att köpa lösa klasser eller ta ett rekommenderat VIP kort.

Välj upp till 5 extra klasser: 4595:-

Välj upp till 8 extra klasser: 5695:-

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dansprogrammet 13-17 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.