Vildväxtvandring i Högmora

ABF Huddinge, i Huddinge
Längd
1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
5 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 tillfälle
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
5 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vi bjuder med dig på en vandring genom Högmoraskogen där vi tillsammans utforskar Huddinges vilda ätbara växter och bekantar oss med Högmoraskogen.

Ledare för vandringen är Margaretha Stuguland utöver vilda växter i naturen har lång erfarenhet av permakultur, odling, skogsträdgårdar och örtmedicin. Tillsammans lär vi oss att känna igen och ta vara på naturens skafferi.  Vandringen ger dig möjlighet att lära dig om de växter som växer runt omkring oss och upptäcka de dolda skatterna i våra lokala naturområden.

Under denna guidade vandring kommer vi att lära oss om olika ätbara vilda växter som trivs i skogen och deras användning i matlagning och för hälsofrämjande ändamål. Vi kommer också att utforska Högmoraskogens mångsidiga ekosystem och lära oss mer om dess biologiska mångfald.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren naturälskare är du välkommen att delta. Ta med dig en korg för att samla in smakprov under vandringen och känn dig fri att ställa frågor och dela med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter.

Vandringen är kostnadsfri men anmälan krävs: 08-774 02 70.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 maj, 2024

  • Kurs
  • Huddinge

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Vildväxtvandring i Högmora och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights