Online - Teckenspråk för vuxna fortsättning

ABF Huddinge, Distans
Längd
6 tillfällen
Pris
850 SEK
Längd
6 tillfällen
Pris
850 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Detta är en fortsättningskurs i svenskt teckenspråk för hörande med hörande cirkelledare. För dig som har gått nybörjarkurs eller har motsvarande kunskaper.

Förkunskaper
Det här är en online fortsättningskurs i teckenspråk som är för dig som kan handalfabetet och har ett begränsat teckenförråd, har gått nybörjarkursen tidigare eller liknande.

Mål
Målet är att du ska utveckla och utöka ditt teckenförråd, beskriva olika relationer i tid och rum samt lära dig tecken som används till vardags.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig fler tecken, genuina tecken, beskriva bilder och teckna enklare meningar på teckenspråk. Du kommer få lära dig hur man ställer frågor etc.

Kursupplägg
Vi kommer att använda oss av sekvenskort, olika typer av övningar korsord, Bingo mm. Vi kommer att teckna i helgrupp och i mindre grupper med olika övningar. Du har goda möjligheter att påverka kursens innehåll. Räkna med någon timmes hemarbete mellan kurstillfällena. 

Kursledare
Din kursledare har hållit i flera studiecirklar i teckenspråk under flera år.

Kurslitteratur
Vi kommer att använda oss av Microsofts Teams och där kommer uppgifterna och upplägget att läggas ut av kursledaren, det är upp till dig om du vill skriva ut filerna. Enda kravet som kursledaren har är att du ska kunna ha tillgång till materialet under kurstillfällena då det kommer att vara övningar som används under lektionerna.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Online - Teckenspråk för vuxna fortsättning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ABF Huddinge
Kommunalvägen 26
141 61 Huddinge

ABF Huddinge

Kurser i Huddinge Människor över hela landet har sin egen relation till ABF, och det är precis så det ska vara. ABF är till för alla, och det har det varit ända från starten 1912 då det grundades och blev Sveriges...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Huddinge

Highlights