Spanska nybörjare, termin 2

ABF Göteborg, i Göteborg
Längd
12 tillfällen
Pris
1 835 SEK
Längd
12 tillfällen
Pris
1 835 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Spanska nybörjare, termin 2

Språket är nyckeln till andra kulturer! Ta chansen att göra din värld större.

Att läsa språk i en studiecirkel hos ABF Göteborg ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet i cirkeln. Du är en del av en liten grupp - ni är aldrig fler än 10 deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Den här kursen är för dig som vill lära dig spanska från grunden. Redan från början börjar vi lära oss tala vanliga vardagsfraser.

I vår rekommenderar vi att du läser Kapitel 1 & 2 i kurslitteraturen inför kursstart!

Kursmaterial

Kursmaterial Caminando 1, fjärde upplagan. Finns att köpa på Adlibris.

Kursledare

Willy Andersson har läst grundkurs i spanska på Universitetet och har rest och vistats en hel del i Spanien och latinamerikanska länder. Han är behörig språklärare och har under större delen av sitt yrkesliv undervisat i svenska och engelska, men även i spanska.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Peter Wallsten
16 apr 2024
Läser min andra termin i spanska och stormtrivs!

Vår lärare Willy är mycket duktig lärare som behärskar Spankan mycket bra. Vi kan ta upp saker som vi inte förstår eller om det är något vi undrar över utan att skämmas utan vi ...

Visa hela
ABF Göteborg
Olof Palmes Plats
413 04 Göteborg

ABF Göteborg

Vill du skapa, forma, debattera, dansa? Då har vi säkert något för dig! Kursverksamheten på ABF Göteborg erbjuder 200 kurser per termin – på dagtid, kvällstid, helger och sommaren. Vi har kurser inom humaniora och samhälle, konst, musik och sång,...

Läs mer och visa alla kurser med ABF Göteborg

Highlights