Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av AP Academy

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 7 recensioner.

Malin
(5)
Jag gick Kurs a i Logic. Det bästa med hela kursen var att man inte var så många elever och att min lärare Ludde var så sjukt bra!
Pontus
(5)
Jag gick helgkursen i mixning och mastering och det var exakt det jag ville ha. Jag gick B-kursen först, och läste mixning och mastring efter några månader. Det var fett för jag fick hjälp med de projekten jag fastnat med, och mina låtar låter nu asgrymma.
Isabelle
(5)
Lärde mig otroligt mycket av FL Studio A kursen jag tog på AP! Rekommenderar verkligen deras kurser till alla som vill lära sig att producera musik, en sjukt kul och lärorik upplevelse!
Johanna
(5)
Så proffsiga och allvarliga! Lärde mig mer än förväntat eftersom jag aldrig öppnat programmet innan jag började gå kurs här. Rekommenderar AP Academy till alla, är super nöjd!
Peter Bryné
(5)
Hade sedan tidigare jobbat med logic pro och läst på mig lite på internet och kollat på youtube tutorials. Valde att läsa kursen Logic Pro A och lärde mig allt ifrån grundläggande DAW kunskaper till Sound design och Mix & Master. Skönt med liten klass där läraren har som fokus att följa kursplanen men även anpassa sig till eleven och dess intres...
Visa hela
Ivan Herrera
(5)
Jag läste hos AP Academy i början av november och gick Logic Pro grundkursen. Jag kan sen tidigare piano men har alltid dröm om att producera elektronisk musik. Efter att ha genomgått kursen så kan jag säga att jag är grym imponerad av mig själv men även av allt jag fick lära mig på AP. Vi började ganska omgående jobba med låtskapande och även ...
Visa hela
Ivan P
(4)
Jag har precis lärt klar A-Kursen i Logic Pro. måste erkänna att jag är jätteimponerad, det var ganska tufft i början men det släppte efter den tredje lektionen. fick bra feedback av lärarna samt att vi några från gruppen sitter nu en del på egen tid och mixar låtar. riktigt grymt.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.