Avancerad kurs i musikproduktion - Ableton, FL Studio eller Logic Pro (8 veckor)

AP Academy
Kursinformation
Distans, Stockholm
8 veckor
11 125 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

ADVANCED är för dig som redan har grunderna i musikproduktion och musikteori men vill utvecklas. Du kanske vill hitta ett visst sound eller vill lära dig en viss stil och genre bättre. Utbildningen fokuserar på att lyfta fram din kreativitet och djupdyker bland annat i sounddesign med analoga synthar, digitala synthar och samples, mixning, bussmixning, slutmix, mastering och mycket mer. För att läsa ADVANCED behöver du ha mycket förkunskaper och ha en god kunnighet i din programvara. 

VAD FÅR MAN NÄR MAN LÄSER KURSEN?

Förutom all kunskap och erfarenhet som du tar med dig kommer du även att bli medlem i AP Academy’s forum där du får tips och tricks om aktuella bransch-event, kontakt med samtliga av våra tidigare elever och utrymme att dela din musik. 

VAD BEHÖVER MAN HA MED SIG?

Du behöver ha med dig en fungerande dator med Ableton Live, FL Studio, eller Logic Pro installerat.

KURSPLAN

Modul 1

- Sounddesign

Ljudlära och sounddesign
Digitala och analoga synthar
Layering
Processering
Workflow och effektivitet

Modul 2

- Mixning och mastering

Mixning
Bussmixning
Mastering
Arrangemang
Genres
Musikbranschen

ANSÖKAN

För denna utbildning krävs förkunskaper i musikproduktion motsvarande minst 1 års erfarenhet. Du ansöker genom att välja den kurs du är intresserad av nedan, och det finns inga sista ansökningsdatum. I samband med din ansökan väljer du hur du vill betala in din kursavgift. Du kan välja att betala hela din kursavgift direkt via kortbetalning eller internetbank, få en faktura till din mail, eller delbetala upp till 36 månader.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Passar dig som är intresserad av att lära dig musikproduktion i programvaran Ableton, FL Studio eller Logic Pro samt inom musikens värld! 

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Avancerad kurs i musikproduktion - Ableton, FL Studio eller Logic Pro (8 veckor) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Isabelle

Lärde mig otroligt mycket av FL Studio A kursen jag tog på AP! Rekommenderar verkligen deras kurser till alla som vill lära sig att producera musik, en sjukt kul och lärorik upplevelse!

Johanna

Så proffsiga och allvarliga! Lärde mig mer än förväntat eftersom jag aldrig öppnat programmet innan jag började gå kurs här. Rekommenderar AP Academy till alla, är super nöjd!

Ivan P

Jag har precis lärt klar A-Kursen i Logic Pro. måste erkänna att jag är jätteimponerad, det var ganska tufft i början men det släppte efter den tredje lektionen. fick bra feedback av lärarna samt att vi några från gruppen sitter nu en del på egen tid och mixar låtar. riktigt grymt.

AP Academy

AP Academy

Följ med oss in i den elektroniska musikens värld. Audio Production Academy erbjuder kurser i musikproduktion för dig som verkligen vill satsa på musiken. Här hittar du musikkursen för dig, oavsett om du vill lära dig producera från grunden eller finslipa...


Läs mer och visa alla kurser med AP Academy

Kontaktuppgifter till AP Academy

AP Academy

Fryxellsgatan 4
114 25 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Avancerad kurs i musikproduktion - Ableton, FL Studio eller Logic Pro (8 veckor), fyll i följande uppgifter: