Musikproduktion i Logic Pro

AP Academy, i Stockholm
Längd
4 dagar
Pris
6 900 SEK
Längd
4 dagar
Pris
6 900 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Musikproduktion i Logic Pro är en grundkurs i musikproduktion som riktar sig till dig som är helt nybörjare och snabbt vill komma igång och börja skapa musik, eller dig som har lite erfarenhet men vill djupdyka i programmet Logic Pro och dess funktioner.

OM KURSEN

I denna kurs kommer du lära dig det viktigaste i produktion och hur musikskapandet går till. Du kommer få inblick i hur en låt är uppbyggd i form av arrangemang, hur de teoretiskt, praktiskt och tekniskt är uppbyggda utefter dess genre och hur val av instrument utformar låtens karaktär.

Under kursen kommer du få lära dig grunderna i hur du använder plugins, hur du ska börja mixa dina låtar och hur du arbetar från idé till färdig demo. Efter fyra lektioner kommer du ha avgörande verktyg och kunskaper för att skapa musik i Logic Pro.

För att läsa Musikproduktion i Logic Pro behöver du inte ha några speciella förkunskaper, utan utbildningen är utformad för att ge dig en fullständig kontroll över din programvara som ett verktyg. Kan du hantera din programvara så kan du låta din kreativitet flöda fritt! 

VAD FÅR MAN NÄR MAN LÄSER KURSEN?

Förutom all kunskap och erfarenhet som du tar med dig kommer du även att bli medlem i AP Academy’s forum där du får tips och tricks om aktuella bransch-event, kontakt med samtliga av våra tidigare elever och utrymme att dela din musik. Ett kompendium med information om Logic Pro och alla dess verktyg. Samt rabatt på workshops och masterclasses.

VAD BEHÖVER MAN HA MED SIG?

Du behöver ha med dig en fungerande dator med Logic Pro installerat och ett par hörlurar.

KURSPLAN

Modul 1

- Introduktion till din DAW

Grundgenomgång av DAW
Viktiga funktioner och kanaler
Bibliotek och workflow
Låtstruktur och beat

Modul 2

- Fortsättning DAW

MIDI och pianoroll
Instrumentala roller och låtanalys
Input / Output
Channels och Stereo Out

Modul 3

- Workflow

Arbetsprocess i musikproduktion
Kreativ frihet
Arbeta utefter en acapella

Modul 4

- Mixning

Arrangemang
Mix / Soundmix
Mastering
DEMO bounce

ANSÖKAN

Du behöver inga förkunskaper inom musik för att söka till denna kurs, utan kan vara helt nybörjare. Vi hjälper dig på vägen att upptäcka din musikaliska kreativitet och bli bekväm i Ableton Live som verktyg. Du anmäler dig till kursen på vår hemsida. Om det finns flera kursdatum öppna så var noga med att välj rätt kursdatum.

Du kan välja att betala hela din kursavgift direkt via kortbetalning eller internetbank, få en faktura till din mail, eller delbetala upp till 36 månader. 

När du har bokat och betalat (eller valt delbetalning) din kurs så är din plats helt bokad. Du får ett mail med all praktisk information inför kursstart ca. 14 dagar innan startdatum.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Passar dig som är intresserad av att lära dig musikproduktion i programvaran Logic Pro! 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Musikproduktion i Logic Pro och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
AP Academy
Fryxellsgatan 4
114 25 Stockholm

Följ med oss in i den elektroniska musikens värld. Audio Production Academy erbjuder kurser i musikproduktion för dig som verkligen vill satsa på musiken. Här hittar du musikkursen för dig, oavsett om du vill lära dig producera från grunden eller finslipa...

Läs mer och visa alla kurser med AP Academy

Highlights