Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 147 recensioner.

Hannes Melin
Bra kursmaterial, väldigt bra med ordentlig feedback på mina uppgifter.
Elizabeth Cerda-Bastias
Bra underlag både skriftligt men även muntligt. Bra att man kunde bestämma själv den tiden man behövde på olika moment. Bra lärare som förklarade tydligt så att man förstod. Bra att det är digitalt och blandade examinationssätt.
Katarina Hellstrand
Bra utbildning med professionell kursledare, lärt mig jättemycket angående ämnet. Bra att kunna läsa i sin egen takt och fortfarande kunna jobba. Snabb återkoppling vid inlämning av uppgifter. Snabb hantering vid beställning av ny modul.
Ingela Lindberg
Det bästa med utbildningen var att man kunde göra den i sin egna takt. Men behövde man hjälp så fick man svar ganska fort.
Brendon Brankovic
Man får snabbt svar och hjälp när man behöver och jag rekommenderar starkt att börja studera för sitt drömjobb. Man lär sig direkt det man behöver för jobbet. Lätt tillgång till utbildningen och bra att det är på distans. Inga deadline - Man studerar när man vill och hur mycket man vill.
Novalie Gibbins
Gediget och matnyttigt innehåll. Prisvärd utbildning med en engagerad lärare som återkopplar snabbt.
Friedemann Hildebrand
Det bästa med utbildningen är kursledaren Tina som har gjort den här fantastiska kursen!
Maria Backström
Supernöjd! Bra upplägg och bra återkoppling på tentamensuppgifterna.
Elin Sjölander Landerdahl
Det bästa med utbildningen är friheten, att kunna välja utbildningstakt själv.
Gerald Löf
För de med mindre kunskap om hur man som projektledare bör vara skulle ni kunna beskriva ännu mer detaljerat och kanske t.o.m. fördjupa er i några av de punkterna som anses mest viktiga.
Jessica Kristiansson
Djupgående utbildningsmoment om allt vad en webbredaktör har för uppgifter gentemot arbetsgivare, kund/användare och omvärlden. Dessutom massor av tips! Väldigt snabb återkoppling när jag skickat in uppgifter.
Maja Paulsson
Det bästa med utbildningen var föreläsningarna och att man kunde lyssna och inte läsa så mycket. Att det var en blandning mellan uppgifter, föreläsningar och inlämningsuppgifter, det var väldigt bra. Att man fick hjälp och svar på det man behövde snabbt.
Alexandra Sonngård
Det bästa med utbildningen var upplägget, och att man kan läsa när man vill.
Jessica Kristiansson
Mycket bra genomgångar och intressanta inlämningsuppgifter ledd av en otroligt bra och pedagogisk kursledare!
Olivia kanaplia
Jag var jättenöjd, mycket bra utbildning. Hoppas att hitta jobb i mitt yrke! Rekommenderar till alla! Mycket bra beskrivning i alla ämnen.
Lena Pettersson
Det bästa med utbildningen var att man kunde sätta sig och plugga precis när man själv hade tid och lust.
Amanda Mahmutovic
Det bästa var att jag kunde slutföra hela utbildningen på bara några veckor. Jag har fått lära mig en massa som jag kommer ha användning för. Dessutom får man snabb återkoppling.
Mattias Ljunggren
Det som var bra med utbildningen var att jag kunde styra plugget helt och hållet själv. Det var en stor bidragande orsak till att jag klarade utbildningen. Sen måste jag också passa på att hylla kursledaren, alltid kontaktbar via mejl och man kunde fråga henne vad som helst så gav hon en vettiga svar. 😊
Ulrika Abraham
Kanon bra upplägg! Föreläsningarna, innehållet som var så väsentligt, tillgängligheten, lättförståeligt, snabba svar, tydliga instruktioner och ett mycket tydligt upplägg.
Sheima Rashid
Det bästa med utbildningen är att det är lätt att förstå då det finns bra föreläsare och mycket bra material.
Tina Olsson
Att studera i sin egen takt när det passar en själv är bra. Att kunna lyssna på föreläsningarna flera gånger. Kombinationen mellan föreläsningar och material i skrift.
Karin Berggren
Det bästa var att det togs upp hur man skall gå till väga när man skickar in till olika förlag, vilka alternativ det finns för den som vill publicera på andra sätt osv. Jag började tänka på författarskapet på ett annat sätt, hur många olika sätt det finns att skriva på och hur man måste hittar sitt egna språk.
Ellen Hansen
Kursen är pedagogiskt upplagd. Bra och intressant material. Rätt längd per lektion. Bra inlämningsuppgifter som fick mig att lätt befästa lektionens innehåll. Och självklart Tina, min glada, duktiga och generösa handledare. Jag trodde det skulle bli svårt och tråkigt att studera online. Oj vad jag hade fel! Det är supermysigt och inte alls svårt...
Visa hela
Marie-Charlotte Alexanderson
En mycket givande utbildning med intressant och lärorikt innehåll! Snabb återkoppling vid eventuella frågor och vid inlämning av uppgifter.
Annika Eklöf
Enkla föreläsningar med bra övningsuppgifter som förberedde en fint på inlämningsuppgifter och tentamen. Bra att kunna läsa i sin egen takt också.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.