Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 100 recensioner.

Linda Andersson
(4)
Utbildningen är lätt att förstå och lära sig!
Madelene Karlsson
(5)
Det bästa med utbildningen är att den är så smidig då den sker på distans så att man kan jobba samtidigt som man pluggar. Instruktioner och föreläsningar är väldigt tydliga och lättförstådda.
Eva Karlsson
(5)
Alltihop i utbildningen var jättebra!
Vivian Odisho
(4)
Man kan bestämma när vill läsa och får snabbt svar från lärare. Hade inte förväntat mig det skulle vara så enkelt och studera online.
Paulina Klanger
(4)
Lätt och smidigt lärande!
Ida Persson
(5)
Innehållet och uppgifterna är det bästa med utbildningen! Efter varje uppgift hade jag lärt mig något nytt och förstod precis varför den varit med i utbildningen. Innehållet var otroligt intressant, givande och gav en stor mersmak på ytterligare fördjupning. Rebeccas feedback har också varit mycket värdefull och lärorik, och om jag haft frågor s...
Visa hela
Markus Carlsson
(4)
Utbildningen är en bra genomgång av alla olika delar inom redovisningsekonomi.
Natalja Voronenko
(4)
Det bästa med utbildningen är det digitala formatet och snabb respons på alla frågor och uppgifter. Bra att få arbeta med egna fall från företag som jag har jobbat på.
Nathalie Thorèn
(5)
Jag tycker att utbildningen har varit rolig hela vägen, lagom med litteratur och kul med lite inslag av film och kort-film.
Isabell Gustafsson
(5)
Den var lätt att förstå, hade näst intill inga frågor alls. Jag tyckte det var väldigt bra som det var.
Gunilla Khays
(4)
Jag tycker att den sista modulen var bäst då det blev mer "hands-on-kunskap", hur man egentligen gör.
Anna-Stina Trobeck
(4)
Det bästa med utbildningen är bredden på innehållet, men även själva verktyget. Lätt att följa och förstå!
Matilda Broman Dahl
(5)
Det har varit lätt att förstå innehållet och inte för långa föreläsningar på varje kursmodul. Tack för en rolig och lärorik kurs!
Jessica Kristiansson
(4)
Eftersom jag jobbat med grafisk design under många år, så var tipsen om moodboard och workbook väldigt bra. Samt typografi genom historien var väldigt intressant.
Martin Olsson
(5)
Det bästa med utbildningen var upplägget, att man kan göra utbildningen var och när man vill.
Therese Amnehed
(5)
Det absolut bästa med utbildningen är att man kan göra den när som helst i sin egen takt. Jag tycker att den var bra utformad så man lätt kunde hänga med. Det var bra och saklig information så man vet hur man ska tänka och räkna i olika sammanhang.
Maricica Benchea
(5)
Som nybörjare i företagsekonomi passar denna kurs jättebra! Bra PowerPoint med bra förklaringar och viktig information. Lätt att förstå det mesta. Skönt att man kan studera när man vill och hur man vill. Och också att man kan lyssna om hur många gånger man vill.
Emma Pergel
(5)
Det bästa med utbildningen har varit en bra bredd och variation! Bra lärare som finns där när man behöver hjälp och som lämnat ovärderlig feedback!
Mattias Kober
(5)
Jag tycker att delen med Organisation/ledarskap, marknadsföring och ekonomi var det bästa med utbildningen. Friheten att själv välja studietakt och att man kunde planera upp sina studier på ett nytt sätt. Enkelheten att plugga var som helst. Tack så mycket för en bra och lärorik kurs!
Jack Omondi Weke
(5)
Jag har lärt mig mycket. Alla ämnen behandlas och allt förklaras väl.
Lina Blomdahl
(4)
Jag som enbart arbetat som receptionist fick en bra insyn och kunskap om hur arbetet går till för HR och ekonomi. Gav mig ett utökat intresse och kompetens till att kunna arbeta inom flera områden inom administration. Lärt mig mycket utifrån föreläsningsmaterialet men också fått tips på vart jag kan vända mig för uppdateringar kring regelverk el...
Visa hela
Karin Peterson
(4)
Att man kunde göra allt i sin takt var det bästa.
Sofie Habo
(4)
Att utbildningen är på distans och att man kan ta det i sitt egna tempo. Det har passat mig bra som även har ett heltidsjobb!
Helena Ekman
(5)
Fantastiskt bra att föreläsningarna gjordes i egen takt så man kunde kombinera med ett heltidsjobb. Det bästa vara upplägget. Det gav en tydlig inblick och lätt att ta till sig.
Oguz Yildirim
(4)
Utbildningen var lätt att navigera i med tydliga föreläsningar och inläsningar.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.