Filtrera efter
Matlagning
Malmö
Visa alla filter
Visar 1-14 av 14 träffar
Annonser

Fler kategorier inom Matlagningskurs

Platser inom Malmö

Mer om matlagningskurser i Malmö

Matlagning handlar inte bara om att omvandla råvaror till en måltid eller att förse kroppen med bränsle. Matlagning är djupt sammanlänkad med våra mest älskade traditioner, njutning, trygghet och glädje. Sedan urminnes tider har matlagning förenat människor från olika länder och kulturer. Kanske är det därför matlagningskurser ständigt är så populära.


I Malmö hittar du ett brett utbud av härliga matlagningskurser där du på egen hand, tillsammans med en vän eller i större grupp lär dig att trolla med råvaror och smaker som imponerar och inspirerar.

Företagsaktiviteten som uppskattas av alla


Locka fram härliga skratt och goda samtal samtidigt som ni stärker er teamkänsla med en matlagningskurs i Malmö. Under ledning av professionella kockar får ni lära er om olika råvaror och att komponera läckra maträtter på nya inspirerande sätt. Tillsammans lagar ni en utsökt trerättersmiddag, uppdelade i mindre arbetslag. Varje grupp ansvarar för att laga förrätt, varmrätt eller dessert och därefter sätter ni er ner och njuter tillsammans av den härliga, hemlagade måltiden. Varför inte överraska dina medarbetare med en rolig och gemytlig matlagningskurs under nästa kick-off, konferens eller företagsfest? 

Matlagning som aktivitet på möhippan eller födelsedagsmiddagen


En matlagningskurs passar även perfekt för dig som vill samla dina vänner till en annorlunda och aktiv födelsedagsmiddag, möhippa eller svensexa. 

Att laga mat tillsammans med din partner är dessutom den perfekta dejten. Intimt, utvecklande och riktigt roligt. Lär er om nya matkulturer och smaker och lyft vardagsmaten till nya nivåer. Är det snart dags för middagsbjudning med släkt och vänner? Blända dem med era nyvunna kulinariska färdigheter. Oavsett varför du vill gå en kurs i matlagning så har vi kursen för dig.

Laga mat från andra länder

Är du nyfiken på att lära dig mer om mat från andra länder? Prova en kurs i exempelvis koreansk matlagning som kännetecknas av chili, vitlök, sesam och ingefära. Det blir kryddigt och många härliga färger. Kanske vill du prova att göra din egen sushi eller laga ljuvlig vegetarisk mat? I Malmö hittar du bland annat kurser med teman som thailändsk eller libanesisk matlagning, grillning, street food, såser, vegetarisk mat och julmat. 

Välkommen att lära, experimentera och njuta!