Stort steg framåt i karriären

Hög kvalitet på Xpectums flexibla utbildningar

Peter Fransson ville spetsa sin yrkeskompetens. Han valde att gå kursen Certifierad Marknadsekonom på distans hos Xpectum. - Kursen håller hög kvalitet, är flexibel och prisvärd. 

Peter FranssonNamn: Peter Fransson
Ålder: 50 år
Sysselsättning: Försäljningschef
Kurs Peter har gått: Certifierad Marknadsekonom

Nu eller aldrig

Peter har vid olika tillfällen under de senaste tio åren funderat på att utbilda sig till marknadsekonom, men det har alltid stupat på att det inte passat honom just då i livet. Därför var Xpectums flexibla utbildningsform, där han kan studera när han vill, perfekt. När han välbestämt sig, tvekade han inte, det var bara att anmäla sig och påbörja utbildningen.

- Jag hade höga förväntningar på kursen eftersom det är viktigt för min fortsatta karriär att jag väljer rätt utbildning.

Under kursen har han fått en stor mängd kunskap inom marknadsområdet, alltifrån strategier, marknadsplaner, digital kommunikation till marknadsjuridik.

- Oerhört givande.

Interaktivt kursupplägg

Peter uppskattar kursupplägget med det interaktiva kursmaterialet som gjorde det lätt att hänga med i kursmodulerna. Att nivåerna stegrades var också bra.  Handledarna  upplevde han som mycket kunniga.  

- Kommunikationen med handledarna är enkel. Det är lätt att ställa frågor och skicka in uppgifter. 

Stärkt yrkesroll

Kursen har bidragit till att Peter har belägg för det han förut ”visste”.  Han kan nu också föra diskussioner om till exempel strategi och marknadsföring på en högre nivå. Avsnittet med juridik var bra.

- För mig är det viktigt att ha kunskap om vad som är tillåtet inom bland annat reklam.

Tack vare kursen har Peter kompletterat sin praktiska erfarenhet med teori, vilket gör att han känner sig säkrare i sin yrkesroll.  Han rekommenderar kursen till alla som jobbar med sälj- och marknadsfrågor och som behöver en bra grund att stå på och vidareutveckla sig i.Läs mer om Xpectum

Request information


Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Xpectum och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Glöm inte bort din fritid
Prenumerera på vårt nyhetsbrev så ser vi till att påminna dig. Få kurstips och inspiration direkt i mejlinkorgen ☀️