Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Affärsengelska - branschinriktad

Upgrades
Kursinformation
Distans, Rikstäckande
Efter behov.
8 438 SEK
Kommande starter
Sverige
Enligt önskemål  
8 438 SEK
Distans
Enligt önskemål  

KursbeskrivningUtveckla din affärsengelska med lärarledda privatlektioner

  • Privatundervisning i engelska för en eller två deltagare.
  • Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
  • Flexibla utbildningspaket med 10, 20 eller 30 lektioner.
  • Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar deltagaren
  • Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion.

Denna kurs passar perfekt för dig som behöver bättra på engelskan inom ett specifikt område, t.ex. marknadsföring, sjukvård, finans eller utbildning. Upgrades skräddarsyr undervisning i affärsengelska efter den nivå du befinner dig på och de behov du har. Vi inleder alltid med en behovsanalys och nivåbedöming utifrån Europarådets CEFR-skala så att vi vet vilken språknivå du befinner dig på och vad du har för mål med undervisningen. Detta ligger till grund för din individuella studieplan som vi följer under kursen.

Vi följer löpande upp undervisningen under din engelskakurs för att försäkra oss om att du är nöjd och ligger i linje med dina mål. Språkundervisningen i engelska kan ske på din arbetsplats, i hemmet eller på vårt kontor under tider som passar dig.  

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med din nöjdhetsgaranti innebär det att du kan byta ut din coach efter första lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för dig! 

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion. 

Välkommen till Upgrades! 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Individuell undervisning i affärsengelska för företag vänder sig till företag som vill utveckla sina anställdas affärsengelska oavsett om de är nybörjare eller är på en avancerad nivå. Individuell undervisning kan ges för 1-2 deltagare. Kursen kan även anordnas för grupper.

Kostnader

Priser för undervisning med skräddarsydd studieplan. Priserna nedan är inklusive  moms på 25 %, i priset ingår all förberedelse, undervisning och uppföljning. 

Paket 10 lektioner (15 undervisningstimmar)

1 deltagare: 15 750 kr/person 2 deltagare: 8 438kr/person

Paket 20 lektioner (30 undervisningstimmar)

1 deltagare: 29 625 kr/person 2 deltagare: 15 938 kr/person

Paket 30 lektioner (45 undervisningstimmar)

1 deltagare: 39 375 kr/person 2 deltagare: 21 375 kr/person

För fler deltagare eller större omfattning lämnas offert. 

  • Du kan välja att betala av ditt utbildningspaket
  • För träffar utanför huvudort tillkommer reseersättning med 90 kr/tim
  • Tillägg för kurslitteratur kan tillkomma

Kursledare

Våra språkcoacher är noggrant rekryterade och har dokumenterad pedagogisk erfarenhet eller/och utbildning inom det språk som de undervisar i. Kundens önskemål och coachens tillgänglighet är viktiga aspekter i val av coach.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Affärsengelska - branschinriktad .

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 8 recensioner.

Hanna
(5)
Stort tack för en jättebra utbildning! Lucy är fantastisk! Briljant, inspirerande och jättetrevlig. Vi har haft jättekul möten och jag har utvecklats massor. Känner att jag uppnått det självförtroendet som jag hade som målsättning. Imponerad att det gick att göra en så stor förflyttning så snabbt.
Hanne Brodin
(5)
Är jättenöjd med min lärare jag fick. Så trevlig, så duktig och pedagogisk. Samt så tacksam för allt jobb hon har gjort runt omkring för att jag ska få en så rolig och lärorik kurs som möjligt. Allting har verkligen varit toppen och jag är hur nöjd som helst!
Anja
(5)
Lucy är lyhörd och fångar snabbt upp de kunskapsluckor som behöver fyllas. Hon skapar en uppmuntrande och samtidigt avslappnad miljö i rummet vilket ger en naturlig språkinlärning genom härliga samtal. Kan varmt rekommendera Upgrades och Lucy.

Upgrades

Upgrades pedagogiska modell

Skräddarsydd språkundervisning i hela Sverige - Upgrades

Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd språkundervisning. Vi erbjuder lärarledda privatlektioner inom alla språk.  Varje utbilding anpassas efter våra kunders nivå, tidsschema och mål. När du som kund arbetar med oss så fokuserar vi inte bara på...


Läs mer och visa alla kurser med Upgrades

Kontaktuppgifter till Upgrades

Upgrades

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 113 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser