Måla med Akvarell och gouache

SV Väst, i Åmål
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
1 200 SEK
Nästa kurstillfälle
16 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
18 timmar på 6 tillfällen
Pris
1 200 SEK
Nästa kurstillfälle
16 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Har du målat förut eller vill du prova på?

Stilleben, självporträtt eller landskap? Pröva på olika tekniker i akvarell och gouache. Hos oss kan du utforska dina egna färdigheter. I alla tider har människor haft ett stort behov av att uttrycka sig i bilder, färg och form. Motiven finns överallt, det är bara att se sig omkring! Eller så finns de på närmare håll - i din egen fantasi. Om du vill kan du även få testa på att måla med akryl.

Har du aldrig målat förut så går vi igenom grundläggande saker och material du behöver för att sätta igång, samt tipsar om hur du väljer rätt penslar, färger, verktyg och underlag.

Cirkelledare Dana Babenko
Dana kom till Sverige då hon flydde kriget i Ukraina. Hon har en gedigen 3-årig konstskola. I Ukraina drev hon sin egen Artstudio. Hennes konstverk är verkligen underbara!

Studiematerial
Du köper själv in material till cirkeln, färger, penslar i olika storlekar samt akvarellpapper (Börja med ca A4 storlek)
Vi kan rekommendera Stens Glasmästeri i Bäckefors som har ett stort utbud.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 4 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Veckodag: Onsdag
Tid: 20:30-22:00
Lokal: SV, Norra Långgatan 19

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 oktober, 2024

  • Kurs
  • Åmål
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights