En resa genom livet med barn med NPF

SV Uppsala län, i Enköping
Längd
1 timmar på 0 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
27 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timmar på 0 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
27 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om En resa genom livet med barn med NPF

Föreläsare: Lilla Speedos mamma Sara Melin.

Att växa med utmaningarna: En resa genom livet med barn med NPF

En inspirerande föreläsning som tar dig med på en personlig resa genom utmaningar och framgångar som mamma till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Om att hitta styrka i svårigheter och lära sig att älska «livet med extra allt».

Sara Melin tar oss med på en emotionell resa genom hennes liv som mamma till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). "Lilla Speedos mamma" Sara är känd från TV och en flitig föreläsare genom hela Sverige. Hon berättar om kärleken, sorgen, skrattet, och lärdomarna som följde med att uppfostra barn med olika diagnoser som ADHD, ADD, autism, dyslexi och ångest.

Hon beskriver sina dagliga utmaningar, från att få barnen till skolan på morgonen till att hantera oplanerade händelser, med en ärlighet och humor som ger hennes berättelse en djup mänsklighet. Sara delar också de roliga och galna ögonblicken som kommer med att vara mamma till barn med NPF, som när hennes son hissade upp sig i flaggstången och klättrade på taket med flytväst som räddningsväst.

Men det är i hennes berättelse om att acceptera och förstå sina barns diagnoser där hennes föreläsning verkligen skiner. Sara Melin berättar om sin egen kamp med sina fördomar mot ADHD och hur hon till slut lärde sig att se diagnoserna som en del av barnens unika styrkor och förmågor. Hon berättar om sin yngste sons insikt: "ADHD är grymt ibland. Jag är ju extra snabb, extra rolig, extra snäll och ja... kanske inte så bra, men också extra arg.

En föreläsning som innehåller skratt, sorg, frustration, glädje och hopp!

Arrangör: Attention Enköping i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan Uppsala län

Lokalinformation:
OBS! vi har bytt lokalen till Korsängsskolans aula, Korsängsgatan 10.
Veckodag: Lördag
Tid: 12:30-14:30
Lokal: Korsängsgatan 10
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av En resa genom livet med barn med NPF och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.