TIA online Skg - Måndag Ukraina grupp 1 - Digital - Kvartal 1

SV Skaraborg, Distans
Längd
28 timmar på 30 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
28 timmar på 30 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

TIA är till för asylsökande och Ukrainare som vill lära sig svenska. Här är några viktiga saker om den:

Gratis och öppen för alla över 18 år: En gratis studiecirkel som erbjuds av Studieförbundet Vuxenskolan. Den är öppen för alla asylsökande som är 18 år eller äldre.

Under dessa träffar kommer du att lära dig grunderna i det svenska språket. Du får öva på att tala, läsa, höra och skriva svenska för att förstå det svenska samhället.

Vad ingår i Kursen:
*Samhällsintroduktion
*Svenska från dag 1
* Andra aktiviteter.

Läxor och eget arbete: Förutom lektionerna får du läxor att arbeta med på egen hand mellan träffarna. Detta hjälper dig att fördjupa dina kunskaper och bli mer självsäker i vardagssituationer.

Fokus på praktisk användning: Målet med TIA är att du ska kunna göra dig förstådd och förstå andra i olika vardagssituationer hur det svenska samhället fungerar både när det gäller kulturen, lagar och regler. Det handlar om att kunna kommunicera i vardagen, till exempel när du handlar, träffar människor eller söker jobb.

Studiecirkeln är en viktig del av integrationen i Sverige och ger dig möjlighet att lära dig svenska tidigt och skapa förståelse för det svenska samhället. Lycka till!
Veckodag: Måndag
Tid: 20:30-23:00
Ledare: Urban Lergård
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av TIA online Skg - Måndag Ukraina grupp 1 - Digital - Kvartal 1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Skaraborg
Grönelundsgatan 4
521 35 Falköping

Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Skaraborg

Highlights