Bli en bättre trädgårdsfotograf

Längd
12 timmar på 3 tillfällen
Pris
3 400 SEK
Nästa kurstillfälle
27 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar på 3 tillfällen
Pris
3 400 SEK
Nästa kurstillfälle
27 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

S:ta Ragnhilds trädgårdsförening, Studieförbundet Vuxenskolan och Riksförbundet Svensk Trädgård bjuder in till en studiecirkel på distans under ledning av fotograf och konstnär Lena Granefelt. Vi kommer att arbeta med att gestalta naturen och trädgårdens mångfald. Skönheten i en blomknopp, upptäckten av en siktlinje, en växtkomposition som berör, bilden av växtkraft. Är det något här som karaktäriserar Trädgårdsmästaren själv? Kan en bild öka vår kunskap om vikten av biologisk mångfald?

Under tre tisdagar, 27/8, 3/9 och den 10/9, träffas vi via internet (zoom) kl 18.00-21.00 med 15 min paus och arbetar med våra gamla och nya trädgårdsfotografier.

Du bör ha grundläggande teknisk kunskap om fotografering och en systemkamera. Konstruktiv kritik och samtal kring dina och andras bilder utgör en viktig del. Fotografera i veckorna. Lena berättar om sitt arbete och ger oss vägledning i vår egen utveckling i att se och gestalta.

Lena Granefelt har utmärkt sig som trädgårdsfotograf i ett stort antal böcker och utställningar, mer om henne finns här: https://lenagranefelt.com

Max 15 deltagare, först till kvarn. Pris 3 400 kr 500 kr rabatt till dig som är medlem i trädgårdsförening som är ansluten till Riksförbundet Svensk Trädgård. Obs att rabatten dras av när vi skickar ut fakturor.

För mer information kontakta: ola.bixo@sv.se
Veckodag: Tisdag
Tid: 20:00-23:00
Ledare: Ola Bixo
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

27 augusti, 2024

  • Kurs
  • Distans

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bli en bättre trädgårdsfotograf och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Östergötland
Vasavägen 3
582 20 Linköping

Studieförbundet Vuxenskolan Östergötland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Östergötland

Highlights