Vi söker Medmänniskor i Vimmerby Kommun

SV Kalmar län, i Kalmar
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Du som läser det här; vad fint av dig att vilja hjälpa andra människor i din närhet!

Många människor är idag ensamma och saknar ett sammanhang att befinna sig i. Vi vet att det finns ett stort behov av att träffas, samtala, att få vara kreativa och lära sig saker tillsammans.
Vi söker därför frivilliga personer som exempelvis kan läsa, ha minnesträning, sjunga, pyssla m.m, utifrån egna idéer och erfarenheter i samråd med oss på Studieförbundet Vuxenskolan, samt utefter deltagarnas önskemål och behov. I vår verksamhet riktar vi oss till personer med funktionsnedsättning, utländsk bakgrund samt äldre. Har du erfarenhet av att arbeta med någon av dessa grupper ser vi det som en fördel för det här uppdraget.

Anmäl ditt intresse för att bli kallad till ett första möte där ni får träffa mig; Jag kommer berätta om hur vi på Studieförbundet Vuxenskolan arbetar och på vilket sätt ni kan arbeta som volontärer hos oss. Förutsättningslöst pratar vi tillsammans om idéer, upplägg och vilka material som kan användas i verksamheten.

Har du några frågor eller funderingar kontakta gärna mig på mejl: marina.karlsson@sv.se, 070-455 25 15.

Tillsammans kan vi göra trivseln betydligt bättre för våra medmänniskor!

Varmt välkommen!

Bra att veta:
Vi hör av oss när du anmält ditt intresse!
Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Vi söker Medmänniskor i Vimmerby Kommun och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Studieförbundet Vuxenskolan - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights