Sticka & Virka - Lets Knit

SV Jönköpings Län, i Nässjö
Längd
45 timmar på 15 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
45 timmar på 15 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Sticka, virka, sy och brodera – det blir mycket roligare om vi är flera!
Ta med dig ditt hantverk och jobba vidare tillsammans med andra. Vi utbyter erfarenheter och delar med oss av tips, idéer och olika tekniker.

Vi träffas på Cafe Princess på Rådhusgatan 38 i Nässjö där det finns möjlighet att köpa gofika, sallader och annat både nyttigt och gott.
För mer info, kontakta Therese som lägger till dig i gruppen "Lets Knit" på Messenger.

BRA ATT VETA
Ta med eget material.
Ingen avgift.

FRÅGOR?
Kontakta cirkelledare Therese Damm, 070-695 13 55 eller verksamhetsutvecklare Mia Undfors, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Torsdag
Tid: 17:30-20:45
Ledare: Therese Damm
Lokal: Rådhusgatan 38
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights