Keramik, förälder/vuxen & barn

SV Jönköpings Län, i Nässjö
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
560 SEK
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
560 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gör något kreativt tillsammans - föräldrar, morföräldrar, farföräldrar, bonusföräldrar och barn/barnbarn (från 9 år). Prova på de olika grundteknikerna kavling, tumning, ringling och drejning samt glasering av det färdiga föremålet.

BRA ATT VETA
Vi jobbar med de olika grundteknikerna vid tre torsdagar och träffas sedan ytterligare en torsdag 16/5 för att glasera våra föremål när dessa är brända.

Denna kursen är endast för barn och vuxen som går tillsammans. Du behöver anmäla och skriva in uppgifterna för både dig och barnet så att ni reserverar plats för er båda. Deltagaravgiften är 560 kr per person.

Kostnad för lera tillkommer med 80 kr/kg inkl glasering och bränningar som kan betalas via Swish eller faktureras vid kursens slut. Det är ej tillåtet att ta med egen lera.

Ta med ett eget förkläde.

FRÅGOR?
Kontakta Mia Undfors, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Veckodag: Torsdag
Tid: 19:30-21:45
Ledare: Lisa Claesson
Lokal: Bäckgatan 4
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights