Engelsk konversaiton för nyfikna (för medlemmar i SPF Seniorerna Borlänge)

SV Dalarna, i Borlänge
Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till en studiecirkel i engelsk konversation - där du som deltagare både tillför och tar till dig av det talade engelska språket.

Cirkeln är tänkt att vara inspirerande och lockande för dig som är någorlunda bevandrad i att konversera på engelska och vill hålla kunskaperna intakta.

Vi övar på att använda olika hjälpmedel för översättning, göra studiebesök med engelsk guidning och att även göra egna presentationer om sådant som du själv tycker är intressant.

Cirkeln vänder sig till dig som kan lite engelska och vill utveckla ditt tal och din förmåga att lyssna på den talade engelskan i olika situationer.

Cirkelledaren kommer att hålla samman gruppen. Han har en del erfarenhet av att tala och skriva på engelska men vill, precis som du, träna och bibehålla de kunskaper jag redan har i ett trevligt sällskap.

Detta är en del av vårt samarbete med SPF Seniorerna Borlänge
Veckodag: Onsdag
Tid: 10:00-12:15
Lokal: Skomakargatan 11 (granne med Friskis & Svettis)
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelsk konversaiton för nyfikna (för medlemmar i SPF Seniorerna Borlänge) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Dalarna
Skomakargatan 11
78170 Borlänge

Studieförbundet Vuxenskolan - Dalarna

Studieförbundet Vuxenskolan i Dalarna är fylld av studiecirklar och kulturaktiviteter av alla slag. Vi erbjuder mötesplatser där människor kan utvecklas, umgås, diskutera samhällsfrågor, skaffa nya impulser och inte minst få nya kunskaper. På den här sidan delar vi med oss...

Läs mer och visa alla kurser med SV Dalarna

Highlights