Afromix

Längd
5-10 tillfällen
Pris
1 650 SEK
Nästa kurstillfälle
12 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5-10 tillfällen
Pris
1 650 SEK
Nästa kurstillfälle
12 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Studiefrämjandet

Afromix  - Torsdagar kl. 18.00-19.00

Lär dig dansa olika afro-stilar så som Afrohouse, Amapiano och N'dombolo!

På Afromix lär vi oss dansa olika afro-stilar så som Afrohouse, Amapiano och N'dombolo! Vi kommer lära oss populära steg och göra koreografier. Vi kommer lära oss steg från olika stilar men med mest fokus på Amapiano som är en stil från Sydafrika. Fokus på kursen är ha kul , ibland utmanar vi oss själva med något svårare kombinationer och ibland tränar vi enklare steg och koreografier. 

Adress: Pipersgatan 26, T-bana Rådhuset. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

12 september, 2024

  • Kurs
  • Stockholm

Målgrupp

Kursen hålls i Öppen Nivå vilket innebär att läraren anpassar lektionerna utefter gruppens nivå. Det rekommenderas att du har viss tidigare erfarenhet av exempelvis Amapiano, streetdance eller andra afro-stilar.

Kursledare

Jag heter Nakai är 33 år och brinner för Afrodans. Jag är utbildad dansfitnessledare i Zimbabwe och har undervisat i många år på UDC i Uppsala. Jag har bott i Sydafrika där jag dansade dansstilen Amapiano som kommer ifrån.  På mina klasser tycker jag tycker om när alla är med och uppmuntrar alltid till 'togetherness' genom att skapa en varm, vibeig och uppmuntrande miljö. Det är mycket energi och vi kommer öva på att dansa med hela kroppen. Målet är alltid att känna musiken och att utforska sin egen personliga känsla.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Afromix och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Stockholm Gotland
Folkungagatan 124
11630 Stockholm

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra!Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö, kultur och konst men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!...

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholm Gotland

Highlights