Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Stockholm Sport Academy

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 101 recensioner.

Emilia Thor
(1)
Innan min son började på kursen hade vi fått avrådan av föräldrar om att börja på parkouren pga att de inte fick ut något för pengarna. Gruppen var 7-17 men flera var yngre. De två första gångerna slösade vi vår tid med att vänta på att komma in i lokalen, vilket inte gick. Sen satt jag två gånger och såg min son stå i kö för att hänga på e...
Visa hela
Sara
(5)
Vill passa på och berömma er från er otroligt trevliga sätt att bemöta mig när jag första gången kontaktade er och även tränarna har vart jätte mysiga med barnen på träningarna.
Anton
(5)
Vi är jättenöjda med hela arrangemanget och hoppas kunna återkomma nästa gång. Sonen hade hur kul som helst.
Karin
(4)
Benjamin har tyckt de varit jätteroligt och han sa att han vill gå på parkour varje dag nu
Karin
(4)
Nu har Daniella avslutat sin vecka på akrobatiken. Jag vill bara säga att hon har haft det jättekul, verkligen. Hon är så nöjd. Ansvarig för hennes grupp var helt fantastisk. Många nya kompisar och roliga minnen. Stort tack!!
Kerstin
(5)
Jag vill bara tala om att de båda hade väldigt rolig. De gillade verkligen lägret jättemycket, särskilt den äldre, men som sagt även lilltjejen. Sonen var ledsen en lång stund sista dagen när jag hämtade honom för att lägret var över. Han gillade tränarna, nya vännerna, gemenskapen och den roliga tennisen. Jag själv märkte också att lägret var p...
Visa hela
Sonja
(5)
Min dotter har deltagit i tennisläger hos er under veckan och är mycket nöjd. Tack för att ni tog bra hand om henne och lärde henne nya saker.
Felix
(4)
Min son Karl har precis avslutat en veckas parkourläger på Söder. Han tyckte det var så himla kul att vi nu bokat kurs till hösten, trots att han bara för en vecka sen kände att han inte ville fortsätta. Känns jättebra och stort tack till era tränare på lägret!!
Daniel
(4)
Jag skulle vilja härmed tacka för en välorganiserad och givande och inspirerande tennis läger under veckan! Min dotter var super glad och taggad varenda dag som jag hämtade henne! Vi var lite tveksamma för det höga priset innan vi anmälde henne , men det var värt det! Nu har Tyra bestämd sig att spara för att att ev kunna börja spela till nästa ...
Visa hela
Johan
(5)
jag vill tacka för en fantastisk vecka, och vill speciellt tacka tränarna, som tåg extra tid att uppmuntra och utmana min son. Jag vill berätta för tränarna att min son har använt sin parkour kunskap hela sommaren och är jätte stolt, våga mer, och är starkare!
Anders
(3)
Viggo har haft jättekul! Vi ses i höst igen!
Frida
(4)
Vill också passa på att berömma er för en mycket bra organisation, med duktiga, engagerade och inspirerande ledare.
Karin
(4)
Hej! Här kommer några av kommentarerna från fotbollen. Tycker att det har varit fantastiskt bra, men Viktor är så himla blyg att det här varit en kamp för oss att få dit honom varje gång. Just nu känner vi att vi inte vill fortsätta med fotbollen.
Charlotte
(5)
Hej! Vi är mer än nöjda - Johan älskar sin akrobatik! När är sista gången för terminen? Har man förtur till någon slags fortsättningskurs i höst?
Jenny Bergström
(5)
Min son har varit super nöjd med hela veckan och han hade nog gärna gått några dagar till. :-) Det som var extra roligt var klättringen och akrobatiken. Dessa två har han pratat mycket om, men han har också pratat om andra saker också. Han gillade ledarna väldigt mycket också.
Tuva Fredriksson
(5)
Calle har haft roliga dagar! Vi vill berömma ledarna som var otroligt duktiga och pedagogiska. Gillar att de körde med teambuilding och lekar. Upplever att det blev bra stämning mellan barnen. Hälsa gärna det till ledarna.
Ted
(5)
Alex älskar sin fotobollsträning, säger att den är fantastisk :-)
Katja
(5)
Vår dotter deltog på ert multisportläger och hon tyckte verkligen att det var så kul. Det var det bästa hon gjort på hela sommarlovet och hon saknar verkligen alla kompisar och de fina ledarna. Framförallt tyckte hon jättemycket om Rafael, han var sååå himla snäll. Som förälder så känns det ju extra fint att höra från sitt barn att de har trivts...
Visa hela
Rebecca
(5)
Hej STA, Min dotter Alexandra går på tennislägret nu 16/6-19/6 och fullständigt älskar det. Det är första året hon går på läger.Vi är så supernöjda med de här dagarna och har en dotter som bara njuter. Med vänlig hälsning Rebecca
Paula
(5)
Jag vill berömma ledarna som var otroligt duktiga och pedagogiska. Gillar att de körde med teambuilding och lekar. Upplever att det blev bra stämning mellan barnen. Hälsa gärna det till ledarna!
Susanne
(5)
Tack för ett oerhört fint arrangerat parkourläger på påsklovet: både dotter och son var lyriska efteråt, och undrade båda när de kunde få gå nästa gång. Jag blev imponerad av de proffsiga organisationen, och av er ledare som hanterade barnen med en balans av disciplin (som de behöver men sällan får i skolan, tror jag) och humor och omsorg. Tack ...
Visa hela
Karin
(4)
Frida var väldigt nöjd med lägret. Det som passar henne bäst är sådana här intensiva träningar, det är bättre än att gå en hel termin. Det enda negativa jag hörde var att hon blev lite ledsen när det var något hon inte klarade av och fick det påpekat för sig, jag tror det främst var av andra barn. Det var lite känsligt för henne. Men hon var jä...
Visa hela
Sara
(5)
Vi är jättenöjda med lägret! Alla coacher var superbra! Jättebra upplägg med att äta och hålla sig i samma rum. Också jättebra upplägg med avslutningen. Nils kommer på sportlovet:)
Maria
(5)
Tack för en mycket lyckad lägervecka. Carl ÄLSKAR att träna parkour med er! Han var helt slut i kroppen efter veckan. :) Stort tack till er fina och bra tränare!
Anders
(4)
Love tyckte det var väldigt roligt och när han fick skapa en teckning på temat jullovet i skolan nu vid terminsstart ritade han sig själv på parkourlägret. Jag tror Love är nöjd med allt.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.