Recensioner av MusikMentorn

Snittbetyg: 5

Baseras på 14 recensioner.

Camilla

Erik på KMH är min lärare och han är utmärkt.

Peter Runing

Väldigt duktig lärare som anpassade lektionerna efter mina önskemål. Givande och jag fick mersmak att lära mig mycket mer och utvecklas vidare.

Gabriela Aue Andersson

Vilken nystart jag har fått i mitt gitarrspelande och vilken kunnig och duktig lärare jag fick. Hamilton är så proffsig på alla sätt. Tack!

TOBIAS LAURITSEN

Barnens pianolärare Alexander har varit så engagerad, inkännande och uppmuntrande som man bara kan drömma om.

Hanna Hörnlund

För vår son (11 år) blev det här en perfekt lösning för att komma igång ordentligt med piano vid den tidpunkt som han kände sig som mest motiverad! Kön till kulturskolan är lite lång och vi hade möjlighet att satsa på ett fantastiskt alternativ som musikmentorn visat sig vara. Pianoläraren kommer till oss vid samma tid varje vecka. Något som pas...

Visa hela
Victoria Paraschiv

5:a i betyg, han tycker mycket om sin lärare och lektionerna.

Isak

Pianoläraren får en stark 5:a i betyg!

Anna Grove

Samuel är jätte duktig med vår son, han motiverar och pushar. Kristian ser fram emot sina gitarr lektioner och tycker att det är roligt även när det är svårt, detta är tack vare hans lärare, säger han själv iallafall! Rekommenderar verkligen som gitarrlärare!

Sara Abid

Väldigt kunnig lärare som både lär och motiverar vårt barn. Smidigt med hemundervisning som underlättar för flerbarnsföräldrar och för barnet. Mycket rekommenderat och prisvärt.

Minou Nirvani

Mina barn är supernöjda med deras pianolärare, båda är glada efter lektionen och längtar till nästa gång, så de tycker det är jätte kul. Nu är det tidigt men det ska bli spännande att följa deras resa och utveckling tillsammans med deras pianolärare Chiara.

Hanna Hörnlund

Pianoläraren får en stark 5:a från min son i betyg!

Emma Grandin

Hej! Vill bara skriva och tacka. Vår dotter har spelat piano men haft ett uppehåll på ett år. Nu hittade vi till er och hon kommer aldrig sluta. Hennes lärare Chiara är så proffsig och vår dotter är så full av energi efter lektionerna. Vi känner oss trygga och kan intyga det ni skriver på hemsidan. Att ni hittar välutbildade proffs åt oss kunder...

Visa hela
Tanja Vaara

Vi är jättenöjda med vår dotters lektioner med vår tilldelade pianolärare! Vår dotter ser fram emot lektionerna och de verkar ha väldigt roligt under passet. Vi är jättenöjda: 5 i betyg!

Olivia

Jag tycker att min pianolärare är en bra och trevlig lärare! På lektionerna så lär jag mig mycket nytt och jag tycker att alla övningar vi gör är jätteroliga. Jag är jätte nöjd och tycker att pianolektionerna är mycket roligare nu!

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.