Textilkurs

Medborgarskolan Väst, i Trollhättan
Längd
20 timmar
Pris
1 445 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 445 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du lära dig klädsömnad, lappteknik, göra något nytt av gammalt eller något annat inom textil så är du varmt välkommen till denna kurs!

Innehåll
Den här kursen är för dig som vill göra egna textila projekt i slöjden. Det kan vara klädsömnad, lappteknik, eller att sy andra saker efter mönster. Det kan också vara att göra ändringar på dina kläder, laga trasiga kläder eller göra ett återbruk av något gammalt till något nytt.

Du får lära dig sömnad från grunden eller fördjupa dina kunskaper. Det kan handla om allt från att bekanta sig med symaskinen till måttagning, mönsterutläggning, tillklippning och provning. 

För vem
Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare med mer rutinerade kursdeltagare i gruppen. På det viset så inspireras vi och lär vi av varandra. Allt utgår från deltagarnas egna önskemål och nivå.

Kursledare
Jag som håller i kursen heter Linda Grusell och arbetar sedan många år tillbaka som slöjdlärare. Jag har ett genuint intresse för slöjd, att skapa och vara kreativ. Att inspirera andra att upptäcka skaparglädjen är det bästa med mitt yrke.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Material ingår inte i kursavgiften så ta med tyg och tråd.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

9 september, 2024

  • Kurs
  • Trollhättan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Textilkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights