Skrivarkurs - självbiografiskt med fantasi och verklighet

Medborgarskolan Väst, i Trollhättan
Längd
12 timmar
Pris
1 625 SEK
Nästa kurstillfälle
26 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 625 SEK
Nästa kurstillfälle
26 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vad är sant och vad kunde ha varit sant? Skriv om ditt liv och våga fylla i med fantasin där minnet sviktar. Inspireras av skrivövningar och av varandra. En helgkurs som blandar humor och allvar.

Innehåll
Under denna helgkurs blir det många övningar, som sätter fart på ditt skrivande, som till exempel miljöbeskrivningar, personporträtt och övningar att beskriva olika tidsmiljöer. Dessutom jobbar vi med minneslappar som tar upp olika specifika livshändelser. 

Tanken är att kursen skall göra skrivprocessen rolig och du får dela med dig av några texter då vi läser högt för varandra.

Helgkurs 26-27 oktober: lördag-söndag kl 10.30-15.30.

För vem
Inga förkunskaper krävs - bara en lust att skriva. Kursen är för vuxna.

Kursledare
Kursledaren är utbildad skrivpedagog och har gett ut egna böcker. Håller även skrivarkurser på Medborgarskolan i Göteborg.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kostnad för eventuell kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Om du föredrar att skriva på papper tar du med block, penna och suddgummi annars tar du med dig bärbar dator och laddare.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Det blir tid för lunch under dagarna så medtag gärna fika/lunch. I våra lokaler finns både kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

26 oktober, 2024

  • Kurs
  • Trollhättan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivarkurs - självbiografiskt med fantasi och verklighet och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights