Lär dig sticka - Nybörjarkurs

Medborgarskolan Väst, i Falkenberg
Längd
18 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
27 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
18 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
27 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Stickning är hetare än någonsin! Haka på trenden och lär dig sticka coola raggsockor, mössor, eller en kofta.

Innehåll
Målet med kursen är att du ska komma igång med att sticka. Under kursen kommer du att få lära dig lägga upp och avmaska, sticka aviga och räta maskor, öka och minska, hur du väljer garn/stickor samt hur du läser en stickbeskrivning.

Kursen anpassas utifrån deltagarnas nivå och du får hela tiden vägledning och tips för att komma vidare. Teori och praktik varvas, men fokus ligger på det kreativa skapandet.

För vem
Detta är en nybörjarkurs och du behöver inte ha några förkunskaper för att delta.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundkurs och erbjuds kontinuerlig möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften utan är något du behöver köpa separat. Du behöver ha egna stickor och garn, måttband, sax, stoppnål, säkerhetsnål/stickmarkörer etc. Visst material finns i kurslokalen.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal. 
Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

27 augusti, 2024

  • Kurs
  • Falkenberg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig sticka - Nybörjarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights