Bokföring, manuellt eller med bokföringsprogram, enskild undervisning (distans i realtid)

Längd
3 timmar
Pris
1 650 SEK
Längd
3 timmar
Pris
1 650 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Individuell undervisning för dig som behöver hjälp med vissa delar i manuell bokföring eller databokföring - enskild undervisning på distans i realtid.

Innehåll
Kursen anpassas efter dina önskemål:
Grunder i manuell bokföring (manuellt)
Vid databokföring så är dessa program möjliga att jobba med under kursen:
Visma eEkonomi, Visma Administration 500 eller Fortnox.

Kursen är på distans i realtid där du och kursledaren ses samtidigt i ett digitalt rum. Länk till den digitala plattformen kommer på mail innan kursstarten.

Förkunskaper
Datavana.

Kursledare
Peter Hagenstål har haft ekonomi- och datakurser hos Medborgarskolan sedan 1997. Parallellt så jobbar han på en redovisningsbyrå.

Peter är en kunnig ledare som har ett väldigt fint sätt att möta sina deltagare på. Han förklarar på ett pedagogiskt sätt och hjälper dig att nå ditt mål och få ditt användbara Diplom.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kursmaterial för manuell bokföring ingår inte i kursavgiften. Du köper själv din bok tex från Bokus. Den heter "Basbok i bokföring" ISBN 978-91-47-09539-1. Vänta med att köpa boken tills ledaren och du har stämt av startdatum, tid och innehåll och du blir kallad till kursen.

Ledaren har kursmaterial för databokföring som ingår i kursen.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner hos Bokus.se och i Akademibokhandeln, läs mer på: www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Kurspriset avser 3 x 45 minuters lektioner., vilket är minimum för enskild undervisning. Du kan utöka kursen med fler tillfällen om så önskas. Ett extra tillfälle omfattar 45 minuter och kostar 550 kr.

Ring 0510-420503 eller maila till katrin.alfredsson@medborgarskolan.se angående dina önskemål om innehåll, startdatum och tid.

Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Gör ingen direktbetalning vid eventuell webbanmälan utan välj ”Medborgarskolan faktura”. Din bokning gäller först från och med att tid och kursinnehåll ömsesidigt är bekräftat.

Du får en kallelse samt länk till den digitala plattformen innan kursstart. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bokföring, manuellt eller med bokföringsprogram, enskild undervisning (distans i realtid) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights