Våga tala! - Presentationsteknik del 1

Längd
16 timmar
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
15 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
15 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Visste du att en av våra vanligaste fobier är talskräck? Så om du känner dig osäker att tala inför andra så behöver du åtminstone inte känna dig ensam. Retorik och presentationsteknik.

Så här går det till
Kursen går en gång i veckan i 4 veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle. Liten grupp kör samma kurs med samma innehåll på färre tillfällen.

Material
Inga material eller förkunskaper krävs, bara nyfikenhet.

Anmälan
OBS! Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Cecilia har en bakgrund som skådespelare och teaterpedagog. I 30 år har hon hjälpt företag, organisationer och enskilda att förbättra och utveckla sitt sätt att kommunicera.
- Som skådespelare vet jag hur viktigt det är att använda sig av alla verktygen såsom gester, närvaro, röst och humor. Tro mig du kan försätta berg om du bara vet hur.
Du kan läsa mer om Cecilia på hemsidan www.ceciliagranquist.se
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 oktober, 2024

  • Kurs
  • Ystad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Våga tala! - Presentationsteknik del 1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights