Make and mend - återbrukscirkel med Hållbart Universitet

Längd
60 timmar
Pris
0 SEK
Längd
60 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kom och skapa eller laga med oss i vår Skaparverkstad! Tillsammans med Hållbart Universitet så arrangerar vi studiecirkeln Make & mend där vi tillsammans skapar och lagar i textil, varje onsdag mellan 17.00-20.00.

Har du något som du velat reparera länge? Vill du lära dig att sticka eller virka? Vill du samtidigt träffa nya människor, lära av dem och ha en trevlig kväll med lite fika? 

I Skaparverkstan finns grundutrustning för att sy och sticka, så som symaskiner, nålar i olika former, tråd, samt garn och tyg i begränsad mängd. 

Kom till Medborgarskolan i Lund på onsdagskvällar. Vi finns på Bangatan 6, mitt emot centralstationen precis mellan restaurangerna Gastronome och Dubbel dubbel.

 

Studiecirkeln är kostnadsfri men registrering krävs.

 

* * ENGLISH * *

This is a circle for you who want to learn how to knit, sew clothes, repair or upcycle your clothes.

 

We provide sewing machines, knitting and crochet needles and other tools, but we do not provide materials for your project such as yarn or fabric, so please do bring those along with you.

 

The event is free but you need to register.

This event is brought to you in collaboration with Hållbart Universitet.

 

When: Wednesdays 17.00-20.00

Where: Medborgarskolans venue at Bangatan 6 in Lund

 

 

Har du någon fråga eller fundering?/Do you have any question?

Kontakta/contact Louis Eberstål at louis.eberstal@medborgarskolan.se 

 

Om Hållbart Universitet

Hållbart Universitet (HU) är en ideell organisation som är verksamma i och runt Lunds universitet. Deras syfte är att stärka och samordna elevernas engagemang i miljöfrågor och hållbarhet för att skapa medvetenhet och kunskap kring miljö- och hållbarhetsfrågor hos allmänheten i Lund.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Make and mend - återbrukscirkel med Hållbart Universitet och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights