Skriv - Grundkurs

Längd
15 timmar
Pris
2 400 SEK
Nästa kurstillfälle
6 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
2 400 SEK
Nästa kurstillfälle
6 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Skriv - Grundkurs

Kom igång med ditt skrivande. Hitta din skrivrutin och prova att skriva i olika genrer. Lär dig att använda gestaltning och metaforer och arbeta med språkets rytmer och klanger.

Innehåll
Bekanta dig med skrivprocessen genom olika skrivövningar som utvecklar ditt språk, din iakttagelseförmåga och fantasi. Vi lär oss också att både ge och ta emot textrespons. 

Upplägg
På denna kurs blandar vi teori och praktik. Vi gör skrivövningar och ger respons på varandras texter. Du kommer även få några hemuppgifter.     Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper, alla är välkomna!

Kursledare Helga Härle har haft skrivarkurser sedan slutet av 80-talet. Har undervisat i skrivpedagogik på högskolan. Har erfarenhet av redaktionellt arbete och lektörsuppdrag, litterär översättning, frilansuppdrag som kulturskribent m.m. Är internationellt erkänd haikupoet och var under flera år styrelseledamot i Författarcentrum och Översättarcentrum.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Det tillkommer inga extra kostnader för kursmaterial.

Utvecklingsmöjligheter
På Medborgarskolan/Kulturama hittar du många spännande kurser och workshops för dig som vill utvecklas mer, exempelvis Skriv - Fortsättning, Skriv Novell, Skriva manus och Journalistiskt skrivande.  

Bra att veta

Denna kurs går även på Kulturama i Hammarby sjöstad med start vecka 11, för anmälan och info klicka här.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skriv - Grundkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.