Kom igång att skapa med hjälp av kollage

Längd
9 timmar
Pris
550 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
9 timmar
Pris
550 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Kom igång att skapa med hjälp av kollage

Vill du utforska en spännande konstteknik och skapa med snabbt resultat? Då är vår korta kurs i kollage något för dig! Att göra kollage är ett roligt och lätt sätt att komma igång med skapandet!

Innehåll

Utifrån tidningsbilder, fotografier, färgade papper, tapetprover mm. klipper och klistrar vi samman nya bilder som både kan vara färdiga bilder i sig själva och användas som förlaga vid teckning och måleri. Vi arbetar utifrån olika teman och kursen innehåller gemensamma övningar och individuell handledning. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Datum för kursen är 8/10, 15/10 och 28/10.

På kursen kommer du att:

- Lära dig grunderna i kollageteknik.
- Utforska olika material och tekniker.
- Skapa egna verk med hjälp av ditt unika uttryck.

Material

Du tar med ditt egna material att klippa och klistra med. Förslag på material att ta med: Papper i olika storlekar, tidningar, fotografier, tapetprover, olikfärgade papper, färgpennor, blyertspenna, målarfärger, penslar.

Ledare

Frida Rydholm har en lång konstnärlig utbildning med erfarenhet av både skulptur och måleri. HÄR kan du se mer av Fridas konstnärsskap.

Utvecklingsmöjligheter

För ett mer djupgående lärande inom färg, form och hantverk rekomenderar vi kurserna som hålls i våra lokaler på Hagagatan.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln:

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Läs HÄR om hur du gör.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kom igång att skapa med hjälp av kollage och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.