Kinesiska termin 2

Längd
20 timmar
Pris
2 400 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 400 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Kinesiska termin 2

Drömmer du om att besöka Kina, att kunna byta några ord med personer du möter på resan? Eller jobbar du i en bransch som har kontakter med Kina och behöver kunna kommunicera med leverantörer eller liknande? Lär dig ord och uttryck och förverkliga dina drömmar! Mei wenti!

Innehåll

En grundkurs i kinesiska för nybörjare. Kursen ger dig ett smakprov på hur språket är uppbyggt, hur det låter och hur det skrivs. Du får även inblick i den fascinerande kulturen. Tonvikten ligger på det talade språket.

Upplägg

Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 6 veckor.

Förkunskaper

För dig som har studerat kinesiska under en termin i studiecirkel, ca 20 timmar, eller har motsvarande kunskaper.

Kursledare

Det är något speciellt med våra kursledare...! Bai-Hua är utbildad universitetslärare i kinesiska/litteraturvetenskap från Nanjings pedagogiska universitet och har undervisat studenter på lärarhögskolan i Nanjing i 7 år.
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial

Kursbok: "Kinesiska 1" av Tin Chau Tsui och Meisang Wang Fredmark. ISBN9789147091867.   Vi rekommenderar att du köper kurslitteraturen först när faktura/kallelse erhållits från oss.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com. Rabattkoden får du i din kallelse.

Bra att veta

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kinesiska termin 2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.