Lär dig mer om Japan och Sydkorea med seniorcirkeln Mervetarna

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
30 timmar
Pris
750 SEK
Längd
30 timmar
Pris
750 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Varmt välkommen till en seniorcirkel hos Medborgarskolan! En cirkel för dig som vill allmänbilda dig, träffa andra seniorer och är dagledig torsdagar klockan 14.

Studiecirkeln bygger på deltagarnas egen medverkan. Vi läser gemensamt på om ämnet och delar med varandra vid cirkeltillfället. Här är ingen experten, utan vi lär tillsammans. Arbetet sker under trevliga former och vi tar lite tid för fika varje gång. Vi kommer gemensamt överens om vilka ämnen vi ska diskutera. Just nu har vi tema Japan och Sydkorea, och vi diskuterar alla delämnen som gruppmedlemmarna väljer och som vi vill lära oss mer om.

Seniorcirkeln Mervetarna behöver bli fler, så varmt välkommen att hänga med i vårt gäng. 
Första tillfället får du testa kostnadsfritt, så välkommen, men anmäl dig gärna först och hör av dig om du sen väljer att inte gå kvar. Och du, senior gäller "väl" från ca pensionsåldern och uppåt men vill du gärna vara med fastän du är yngre, så är du såklart också välkommen!

Upplägg

Vi träffas 10 torsdagar per termin. Vi återkommer med startdatum, men det brukar ligga i september.

Kursledare

Marianne Garmert

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Kom som du är!

Anmälan och kallelse

Du får en kallelse i din brevlåda ca en vecka innan tillfället, som en bekräftelse på att tillfället blir av.

Bra att veta

Som medlem i FAS (Föreningen Aktiva Seniorer) har du 100 kr rabatt på dagcirklar med mera än 500 kr i deltagaravgift vid Medborgarskolan Linköping. OBS Uppge att du är medlem vid anmälan genom att ange medlemsnummer hos FAS.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig mer om Japan och Sydkorea med seniorcirkeln Mervetarna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights