Italienska Nybörjare

Medborgarskolan Öst, i Jönköping
Längd
20 timmar
Pris
1 695 SEK
Längd
20 timmar
Pris
1 695 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du sugen på att vandra längs kanalerna i Venedig eller njuta av alla historiska platser i Rom. Kanske en shoppingresa till Milano eller en matresa till Apulien, Toscana eller Umbrien?

Oavsett så kan du genom en språkkurs på Medborgarskolan få möjlighet till en mer meningsfull vistelse i vackra Italien. Under trivsamma former i en avspänd atmosfär bekantar du dig med språket hos oss.
La vita è bella – Livet är underbart!

INNEHÅLL:
Vi arbetar med grunderna i italienska språket och lär genom enkla tal- och hörövningar. Fokus är hela tiden på det praktiska, dvs hur du använder och får nytta av språket. Du får träna vokabulär, konversation och uttal och grammatiken finns hela tiden med som en bas. Vi talar om maten, Italiens vackra städer och deras historia och om platser du måste upptäcka. Detta tror jag passar dig som nybörjare och som vill lära dig grunder. Vi arbetar alltid i små grupper.

Italienska är ett vackert och gammalt språk. Kunskap om det öppnar dörren till ett universum fullt av konst, kultur, vetenskap, historia.

UPPLÄGG:
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 10 veckor.

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper. Detta är en kurs på total grundnivå.

KURSMATERIAL:
Ledaren förbeställer kursmaterialet och du Swishar direkt till Luca när du mottagit ditt kursmaterial.

KURSLEDARE:
Luca Lupo är från Milano i Italien som flyttade till Sverige 2009. Han har en examen i statsvetenskap men har arbetat som italiensklärare de senaste 9 åren. Han har också varit reseledare i norra Italien. Luca undervisar olika grupper i och runt omkring Jönköping men håller också i distanskurser. Hans lektioner är intressanta och lärorika. De bygger mycket på konversation och olika talövningar och man får på så vis lära sig språket på ett lättsamt sätt. Luca är duktig och kunnig i italiensk kultur och historia och under lektionerna ägnas ofta en del åt att prata om och diskutera den italienska världen.

Våra kursledare skall har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledarutvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Anmälan och kallelse:
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan.

Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.
Vi reserverar oss för att kursen kan komma att byta dag eller tid eller ställas in pga för få anmälda.
Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start.

Om kursen skulle ha för få anmälda meddelar vi dig 1-2 veckor innan kursstart. Vi reserverar oss för eventuell framflyttad kursstart, ändrad dag och/eller tid. Vi kontaktar dig alltid innan förändring och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.

Kallelse till kursen skickas till dig via mejl ca en vecka innan kursstartdatum som en bekräftelse på kursstart. I kallelsen följer även information om kursmaterial och eventuella entrékoder.

Det går utmärkt att delbetala kursen - ange detta vid anmälan.

Bra att veta:
Efter avslutad kurs kan du får tips av din kursledare om hur du kan fördjupa dina kunskaper.

Vill du anordna en kurs/studiecirkel själv med några vänner, t ex inom språk? Hör av er till oss så kan vi stötta er på olika sätt; med lokal, material osv.

Vi har enskild undervisning i språk, läs mer på webben eller kontakta oss jonkoping@medborgarskolan.se

Ge bort kursen! Du vet väl om att vi har presentkort på kurser? https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/presentkort/ 

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar!

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska Nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights