Svenska enskild undervisning 10x45 minuter

Medborgarskolan Mitt, i Enköping
Längd
10 timmar
Pris
6 500 SEK
Längd
10 timmar
Pris
6 500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Svenska enskild undervisning 10x45 minuter

Är du ny i Sverige och ivrig att lära dig kommunicera på svenska? Kanske behöver du bättra på dina kunskaper för att klara av utmaningar i studier eller i arbetet. I Sverige klarar man sig långt på engelska men att behärska det svenska språket öppnar nya dörrar.

Innehåll
Individuell undervisning i svenska för dig som behöver konversationsträning eller är helt nybörjare. Finslipa uttalet eller bygg på din självkänsla inom det svenska språket. Undervisningen och upplägget anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt av dina enskilda lektioner. Tillsammans med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att tillgodose dina önskemål.

Upplägg
Lektionerna sker en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans ledaren vid första lektionen. Start, dag och tid bestäms i samråd med ledaren och administrationen. Kursen omfattar 45 minuter per kurstillfälle, det finns även möjlighet att ta dubbla lektioner. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner för att fortsätta inlärningen. Prata med din kursledare eller administrationen så får du hjälp med detta.

Förkunskaper
Kursen passar både dig som kommit i kontakt med språket tidigare och dig som är helt nybörjare.

Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest här:

  • Nybörjare - nybörjarkurserna passar dig som ännu inte har några kunskaper i språket.
  • A1 Jag kan förstå mycket enkla meningar. Jag kan besvara enkla frågor, använda enkla fraser och meningar, som t ex presentera mig och berätta var jag bor.
  • A2 Jag kan förstå och skriva korta och enkla meddelanden och personliga brev. Jag kan ta del i korta sociala samtal.
  • B1 Jag kan oförberedd gå in i ett samtal om kända ämnen. Jag kan beskriva händelser, drömmar och framtidsplaner och kan återberätta innehållet i en bok eller film. Jag kan i stora drag förstå radio- och TV-program som handlar om saker jag känner till.
  • B2 Jag kan förstå det mesta i nyheter och aktuella program på TV. Jag kan förstå samtida litterär prosa. Jag kan samtala och diskutera så pass flytande och ledigt att jag kan umgås med infödda på ett naturligt sätt. Jag kan förklara en ståndpunkt och ange för- och nackdelar.

    Kursledare
    Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

    Kursmaterial
    Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

    När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör för att utnyttja din rabatt på: Klicka här!


    Bra att veta
    I våra lokaler finns både kylskåp och micro, så det går bra att ta med egen lunch om så önskas. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

    Skriv gärna i meddelande rutan om du har några önskemål om dag eller tid.
    Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan.

    Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Svenska enskild undervisning 10x45 minuter och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.