Spanska A1 del 2, distans i realtid.

Längd
20 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Spanska A1 del 2, distans i realtid.

En distanskurs för dig som tidigare läst A1 del 1 eller har motsvarande kunskaper sedan tidigare. På kursen varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen.

Spanska talas som modersmål av 386 miljoner människor världen över och är därmed ett av världens största språk. Vi svenskar förknippar ofta språket med ett av våra mest beresta resmål, Spanien. Medelhavsvärme, vackra stränder och svalkande salta bad är några anledningar till varför många besöker landet. Men spanskan har mycket mer att erbjuda! Välkommen in i det spanska språkets värld! ¡Nos vemos! 

Innehåll
En distanskurs i realtid för dig som är på nivå A1, där vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. Du kommer bl.a. arbeta med:

• Användbara uttryck
• Uttal
• Grammatik
• Hörförståelse

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Kursen är en distanskurs i realtid och omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle, totalt 20 studietimmar. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka plats på kommande fortsättningskurs.

Kursen hålls på distans genom videomötesprogrammet Lifesize.

Förkunskaper
Denna språkkurs är en kurs på A1 nivå så du behöver ha läst A1 del 1 sedan tidigare eller ha motsvarande kunskaper. 

Kursledare

Leslie är journalist och lärare i spanska och har tidigare arbetat som redaktör, lärare, journalist och koordinator inom utbildning. Hon tycker om att upptäcka nya platser, lära och se olika perspektiv på livet något som hon gärna delar med sig av. Leslie bodde i sex och ett halvt år på Rapa Nui, även känt som Påskön, där hon arbetade som lärare och fördjupade sig i den polynesiska kulturen. Leslie har en masterexamen i kommunikation och utbildning vid Autonomous University of Barcelona 2007. Leslie brinner för att undervisa spanska som ett verktyg för att hjälpa människor att navigera i världen och lära känna andra verkligheter.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. På kursen använder vi oss av material framtaget av ledaren samt av boken Caminando 1, fjärde upplagan, ISBN: 9789127437142. Kan köpas på Adlibris.se eller Bokus.se


Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör för att utnyttja din rabatt på: Klicka här!


Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Köp ingen kurslitteratur innan du fått kallelse från oss. 
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss via telefonnummer 010-15 75 200.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska A1 del 2, distans i realtid. och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.