Skönlitterärt skrivande - grundkurs

Längd
18 timmar
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
18 timmar
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Skönlitterärt skrivande - grundkurs

Alla har något att berätta – ur fantasin eller ur livet. Du lär dig grunderna i det skönlitterära skrivandet och får med dig bra verktyg till ett fortsatt skrivande. Genom lekfulla och inspirerande skrivövningar kommer du att bli förvånad över hur mycket som ligger och lurar under ytan även hos dig.

Alla har något att berätta – ur fantasin eller ur livet. Du lär dig grunderna i det skönlitterära skrivandet och får med dig bra verktyg till ett fortsatt skrivande. Det blir korta övningar när vi träffas och en något längre hemuppgift. Alla texter läses upp och hemuppgiften ges extra uppmärksamhet genom gruppens råd och synpunkter (konstruktiv kritik)

kurs varannan vecka.

Innehåll
Vi tar framförallt upp följande: gestaltning av miljö; persongestaltning; dialog, scener/händelser; inledning/avslutning samt tids- och berättarperspektiv.

Förkunskaper
Inga.

Kursledare
Kerstin har hållit ett flertal kurser i Medborgarskolans regi. Hon har sammanlagt drygt tre års utbildning med olika former av textskapande. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ledaren har tagit fram eget material.

Bra att veta

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skönlitterärt skrivande - grundkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.