Keramik SKULPTUR med Ulrika Skog

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
17 timmar
Pris
2 250 SEK
Nästa kurstillfälle
25 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
17 timmar
Pris
2 250 SEK
Nästa kurstillfälle
25 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Keramik SKULPTUR med Ulrika Skog

Lär dig arbeta i lera, forma och skulptera. Ett följsamt och förlåtande material med många möjligheter, från skiss eller fri form. Skulpturkurs med konstnären Ulrika Skog från fredag eftermiddag till söndag.

Innehåll
 Du utvecklar dina idéer med stöd från kursledaren. Tillsammans planerar ni nya moment utifrån önskemål.

Upplägg
Kursen är en intensivkurs med specifik inriktning på skulptur, där du får landa i det du gör utan veckoavbrott. Vi utgår ifrån varje deltagares mål och förutsättningar, därför blir det mycket individuell handledning.

Kursen kommer hållas helgen 25-27 Oktober
Fredag 25 oktober kl. 16:00-19:00
Lördag och söndag 26-27 oktober l kl. 10:00-15:00

Förkunskaper
Kursen innebär att du kan ha blandade erfarenheter och kan utvecklas utifrån där du befinner dig.

Kursledare
Ulrika Skog är yrkesverksam konstnär och arbetar huvudsakligen med keramikskulptur. Hon arbetar även som gästlärare och kursledare på Kyrkeruds Folkhögskola samt håller olika workshops. Nu får vi chansen att möta henne som kursledare här på medborgarskolan.

I kursen skapas fritt och lustfullt med inspirerande demonstrationer och personlig handledning.

Kursmaterial
Materialkostnaden för lera är 75 kr/kg inklusive glasyr och bränning. Det betalas enkelt via Swish på plats, vilket innebär att du inte behöver skaffa ditt eget material. Leran och glasyrerna finns alltid tillgängliga i kurslokalen.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder olika kurser i keramik och drejning både för vuxna och barn. Vi har även ett stort utbud inom andra hantverkskurser, läs mer på www.medborgarskolan.se  eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Tänk på att du är i en keramikverkstad. Ta med lämpliga skor och egna arbetskläder/förkläde. Du kommer få mejl med mer information om din keramikkurs innan kursstart. 

Kursen omfattar inte drejning utan då hänvisar vi till de drejkurser vi har.  
 
Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Lär mer på Olycksfallsfrskring | Medborgarskolan

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Keramik SKULPTUR med Ulrika Skog och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.